TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met reclame achter je raam

Geld verdienen met reclame achter je raam

Geld verdienen met je eigen raam in huis? In Breda is dat mogelijk door van een raam in je woning een reclamezuil te maken. Het bemiddelingsbureau Ad My Window brengt eigenaren van ramen en adverteerders met elkaar in contact. Eigenaren van een raam kunnen zich aanmelden via de website.

Geld verdienen aan reclame maken via het eigen raam is natuurlijk pas interessant als er sprake is van een groot raam in combinatie met een aantrekkelijke locatie. Het gaat er tenslotte om dat adverteerders een doelgroep bereiken met een reclamezuil achter het raam. De dienst is voor particulieren beschikbaar, maar ook eigenaren die bijvoorbeeld over een leeg winkelpand beschikken, kunnen van deze optie gebruikmaken om geld te verdienen. Het concept is echter ontstaan vanuit de gedachte om studenten, jonge gezinnen en expats geld te laten verdienen. In Nederland zijn er namelijk al meerdere bedrijven die zich richten op het commercieel gebruik van leegstaande bedrijfspanden.

Als er sprake is van een A-locatie, dan kan er per maand voor een raam met een hoogte van 170 cm en een breedte van 120 cm ongeveer 150 euro worden verdiend. Er zijn ook andere locaties, waar geld kan worden verdiend, zoals op een B- locatie of zelfs C-locatie. Plekken in het centrum zijn zeker interessant. Bij een raam op een C-locatie kan er dan ongeveer 100 euro per maand worden verdiend. Het is zeker een optie om op deze manier geld te verdienen door een raam ter beschikking te stellen, waar verder weinig voor gedaan hoeft te worden.