TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met vakantiegeld

Geld verdienen met vakantiegeld

Geld verdienen met vakantiegeld is een mogelijkheid. Bijvoorbeeld als het extra inkomen dat in de maand mei door veel consumenten wordt verkregen niet besteed wordt aan de vakantie of aan andere zaken.

Het levert momenteel echter weinig meer op om het vakantiegeld op de spaarrekening te zetten. Zo heeft Knab met ingang van 19 mei de rente op de rekening voor vrij opneembaar spaargeld inmiddels van 1,45 procent naar 1,25 procent verlaagd. Wie genoegen neemt met weinig en niet bereid is om enig risico te lopen, kan er natuurlijk voor kiezen om het geld op de spaarrekening te zetten.

Wie wel bereid is om enig risico te nemen, kan het vakantiegeld gebruiken om geld te verdienen op de beurs of door bijvoorbeeld in binaire opties te gaan handelen. Het is dan wel raadzaam om goed op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen van een bepaald bedrijf als er bijvoorbeeld aandelen worden gekocht. Handelen in binaire opties biedt mogelijkheden om geld te verdienen op korte termijn, maar kent wel een risico, zodat geld verliezen op hele korte termijn ook tot de mogelijkheden behoort.

Vakantiegeld kan besteed worden aan objecten, waar de waarde in de toekomst van kan oplopen. Daarbij kan er gedacht worden aan bijzondere kunstwerken, maar ook aan het kopen van kleine goudstaafjes. Dat hoeven natuurlijk geen goudstaven van een kilo te zijn, want goud kan ook per 1 gram worden aangeschaft. Ook hiervoor geldt echter weer dat de goudprijs fluctueert en aan dalingen en stijgingen onderhevig is. In ieder geval kan het vakantiegeld benut worden om geld te verdienen, maar uiteraard kan ook ewoon de vakantie ermee worden betaald.