TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je huisdier op internet

Geld verdienen met je huisdier op internet

Er zijn huisdieren die inmiddels over de hele wereld bekend zijn of zelfs beroemd genoemd kunnen worden. Iedereen kent bijvoorbeeld wel de grumpy cat die altijd boos lijkt te kijken. Deze kat is wereldberoemd en iedereen met een leuk huisdier kan zich inspannen om ook geld te verdienen. Bijvoorbeeld door te beginnen met het plaatsen van foto’s van het huisdier op internet, zoals op Instagram.

Het zal natuurlijk wel even duren voordat geld verdienen met je huisdier mogelijk is, maar dat het mogelijk is, blijkt wel uit de praktijk. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een huisdier eronder lijdt, want het moet wel leuk blijven. Om uiteindelijk geld te verdienen met een huisdier moet je ergens beginnen en zorgen dat je bijvoorbeeld volgers krijgt op Instagram.

Het schijnt volgens een Amerikaanse internetdeskundige voor bedrijven pas interessant te worden als je met je huisdier op Instagram ongeveer 40.000 tot 50.000 volgers hebt. Om die te krijgen, is het belangrijk om jezelf met je huisdier te onderscheiden door bijzondere of originele foto’s te maken. Een van de beroemde katten heeft maar liefst 750.000 volgers en dat maakt het voor bedrijven interessant om te adverteren of om bijvoorbeeld merchandise te ontwikkelen met het huisdier als thema.

Naast dat je er geld mee kunt verdienen, is het natuurlijk vooral leuk om foto’s van je huisdier te maken die origineel, grappig of ontroerend zijn. Niet iedereen zal er rijk mee worden, maar zoals voor alles geldt dat er altijd uitzonderingen zullen zijn. Ook in dit geval.