TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld overhouden door vakantie in eigen huis te vieren

Geld overhouden door vakantie in eigen huis te vieren

Deze maand komt voor veel mensen het vakantiegeld weer binnen en een groot aantal van de consumenten besteed dat geld ook daadwerkelijk aan vakantie. Het is echter ook mogelijk om geld over te houden door niet naar het buitenland of in Nederland op vakantie te gaan, maar vakantie in eigen huis te vieren. Dat klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar vanuit het eigen huis is het ook heel goed mogelijk om leuke en afwisselende uitstapjes te maken die geen of weinig geld kosten en toch het ultieme vakantiegevoel geven.

Het is bijvoorbeeld een leuk idee om eens bij het toeristenbureau langs te gaan in de eigen gemeente om daar folders van bezienswaardigheden en attracties op te halen. Dat kan een leuke basis zijn om uitstapjes te plannen en te ontdekken wat er allemaal in de eigen omgeving te beleven is. Uiteraard is het ook mogelijk om online naar leuke uitstapjes in de eigen omgeving te zoeken en een planning te maken.

Als het mooi weer is, dan is de eigen tuin of het park in de buurt de ideale plek om van het zonnetje te genieten. Als de zon schijnt, is dat natuurlijk eveneens een perfecte gelegenheid om buiten te eten of om zelfs de barbecue aan te steken. Het vakantiegevoel kan op allerlei manieren worden ervaren, waarvoor een reis naar het buitenland niet altijd nodig is. Geld overhouden door vakantie in eigen huis te vieren en het vakantiegeld op de rekening te laten staan, is dan ook een prima keuze.