TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen op Koningsdag

Geld verdienen op Koningsdag

Binnenkort is het zover en wordt Koningsdag overal in Nederland gevierd. Dat betekent dat er ook op vele plaatsen rommelmarkten worden georganiseerd en dat is weer een ideale optie om geld te verdienen op Koningsdag. Iedereen heeft thuis wel overtollige spullen staan die niet meer gebruikt worden, maar een ander nog wel van pas kunnen komen.

Het is dan ook een perfecte tijd om het huis eens bij langs te lopen en te kijken welke spullen op zolder, in de garage of uit de schuur kunnen om verkocht te kunnen worden op een van de vele rommelmarkten op Koningsdag. Bijkomend voordeel is dat meteen de lenteschoonmaak ingezet kan worden en het huis er fris en opgeruimd van wordt. Geld verdienen met het verkopen van spulletjes op de rommelmarkt is een van de vele opties die geboden worden tijdens Koningsdag, maar met een beetje creativiteit valt er ook op andere manieren geld te verdienen.

Wie bijvoorbeeld een muziekinstrument bespeelt, kan dat op straat doen en de voorbijgangers kunnen hun waardering laten blijken door wat geld achter te laten in bijvoorbeeld een hoed of een bakje. Ook andere kunstvertoningen kunnen een basis zijn om geld te verdienen op Koningsdag. Het organiseren van spelletjes, waarmee een prijs kan worden gewonnen, is eveneens nog een mogelijkheid. Bijvoorbeeld een emmer vullen met water en daarin een glaasje zetten, waarbij de voorbijgangers een muntje in het water kunnen werpen. Als het dan in het glas valt, wordt er een prijs gewonnen. Zo zijn er tal van spelletjes die aangeboden kunnen worden en waarmee geld kan worden verdiend op Koningsdag.