TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met goedkoper boodschappen doen

Geld verdienen met goedkoper boodschappen doen

Geld verdienen met goedkoper boodschappen doen en dan vooral door het kopen van de basisvoedingsmiddelen als brood, pasta en vlees is binnenkort voor langere tijd mogelijk. Op de wereldmarkt is er namelijk sprake van lage grondstofprijzen en daar kan de consument van profiteren doordat de voedingsmiddelen daardoor goedkoper worden. Ook voor andere producten geldt dat er sprake is van lagere prijzen, zoals voor maïs, suiker, cacao en koffie. Doordat er bovendien sprake is van een groot aanbod is het de verwachting dat de prijzen gedurende een maandenlange periode op een laag niveau zullen blijven.

In de afgelopen maanden is er al langere tijd sprake van lagere grondstofprijzen, waar de consument niet direct van heeft geprofiteerd. Door de aanhoudende lagere prijzen voor grondstoffen is de verwachting echter wel aanwezig dat de consumenten binnenkort geld kunnen verdienen met het doen van goedkope boodschappen. Met betrekking tot de grondstof cacao geldt dat er sprake is geweest van een hele goede oogst, waarbij er veel is geproduceerd. Ook voor cacao zijn de prijzen daardoor onder druk komen te staan. In de periode van de afgelopen vier weken geldt dat de prijzen voor koffie met ongeveer tien procent gedaald zijn. Dat is overigens vooral het gevolg van het valuta-effect.

Het is nog even afwachten op welk moment de consument kan profiteren en weer eens geld kan verdienen door geld te besparen op het doen van boodschappen. Het is in ieder geval de verwachting dat er binnenkort sprake zal zijn van dalende prijzen voor uiteenlopende producten.