TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met handige apps voor automobilisten

Geld verdienen met handige apps voor automobilisten

Geld verdienen is lang niet altijd zo moeilijk als het lijkt en zeker niet als het gaat om bijvoorbeeld kleine besparingen. Die kunnen namelijk uiteindelijk ook veel geld opleveren. Zo zijn er alleen voor automobilisten al verschillende mogelijkheden om geld te verdienen door van handige apps gebruik te maken. Er is bijvoorbeeld een app Fueless die op de iPhone geïnstalleerd kan worden en waarmee door zuinig rijden geld kan worden bespaard. Dat houdt in dat automobilisten op tijd moeten schakelen, maar ook rustig met de auto moeten optrekken en uiteraard op de juiste manier moeten anticiperen op het verkeer. De app toont het zuinig rijden van de automobilist rijdt en onder meer ook welke versnelling kan worden gebruikt.

Er zijn voor automobilisten nog veel meer apps en handigheidjes om geld te verdienen. Alleen een klein stukje omrijden om naar een goedkoper tankstation te gaan, kan bij iedere tankbeurt geld opleveren. Verder is geld verdienen uiteraard in andere situaties ook een kwestie van geld besparen. Een boete die wordt opgelegd omdat de maximale snelheid is overtreden, kost tegenwoordig enorm veel geld. Het is dan handig om te weten waar flitspalen staan om net op tijd de snelheid van de auto te minderen en een boete voor te snel rijden te voorkomen.

Wie veel in de auto rijdt en op verschillende locaties komt, zal de auto ook regelmatig een keer moeten parkeren. Het is in dat geval dan weer handig om te parkeren waar het gratis is of waar het zo goedkoop mogelijk is. Ook dat levert geld op.