TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen tijdens het wandelen

Geld verdienen tijdens het wandelen

Er zijn vele liefhebbers van wandelen in Nederland en wat is nu leuker dan het wandelen te combineren met het verdienen van geld. Dat is natuurlijk een geweldige uitkomst en zeker om een extra zakcentje bij te verdienen. Er zijn meerdere opties beschikbaar om al wandelend wat geld te verdienen. Een van de simpele manieren die dagelijks niet alle tijd opslokt en prima in te passen is met andere activiteiten, is het bezorgen van de krant.

Een krantenbezorger is vaak werkzaam in een bepaalde wijk of meerdere wijken en legt een deel af op de fiets, maar zal toch ook veel tijd wandelend doorbrengen om de krant door de brievenbus te doen. Er zijn meerdere kranten die dagelijks worden bezorgd en wie krantenbezorger kan zich via verschillende wegen aanmelden. Een andere leuke optie om wandelend geld te verdienen, is door folders te gaan bezorgen. De folders worden minder frequent bezorgd dan de krant en dat is weer ideaal voor degene die in dat opzicht meer andere verplichtingen heeft. Er zijn diverse bezorgdiensten waar men zich kan aanmelden als folderbezorger en als er een plekje vrij is kan men snel aan de slag.

Er kan nog meer geld verdiend worden door het wandelen en werken te combineren, want als postbezorger is er vrijwel dagelijks meerdere uren werk te verrichten om alle brieven bezorgd te krijgen op het juiste adres. Wie van wandelen houdt en geld wil verdienen, kan dan ook op zoek gaan naar vacatures als postbezorger in de eigen regio.