TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door nu nog voordelig te tanken

Geld verdienen door nu nog voordelig te tanken

Het is de afgelopen tijd voor veel autobezitters die dagelijks gebruikmaken van de auto een klein feestje geweest om te gaan tanken, maar aan het feestje komt wellicht binnenkort weer een einde. De benzineprijzen aan de pomp zijn de afgelopen tijd gedaald en op een gegeven moment leek het alsof er aan de daling geen einde meer kwam. Dat einde is echter nu wel in zicht, zodat geld verdienen door voordelig tanken op korte termijn nog wel kan.

Het is automobilisten die geld willen verdienen door te besparen op de kosten voor benzine aan te raden om de tank nu nog even snel helemaal vol te gooien. De snelle daling van de prijzen wordt namelijk een halt toegeroepen en dat komt onder meer doordat de olieprijs de afgelopen dagen toch weer is gestegen. Bovendien is de euro in waarde gedaald en dat heeft ook invloed op de prijzen de betaald moeten worden.

De euro is in amper een week tijd 5 procent gedaald in waarde ten aanzien van de Amerikaanse dollar. De prijs van een olievat wordt vastgesteld in dollars en is ook in de afgelopen dagen weer gestegen. De prijsstijgingen zullen binnenkort dan ook weer zichtbaar zijn aan de pomp en daarom kan aangeraden worden om er nu nog even vol van te profiteren. Geld verdienen door te besparen, is namelijk ook een manier van geld verdienen, maar dan net wel even op een andere manier. De tank zo snel mogelijk volgooien, is de beste manier om nu nog voordelig uit te zijn.