TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met inleveren van kerstbomen 2015

Geld verdienen met inleveren van kerstbomen 2015

De jaarwisseling is geweest en de kerstbomen gaan allemaal weer de deur uit, maar dat betekent dat er ook geld kan worden verdiend. Geld verdienen door het inleveren van kerstbomen is vele gemeenten in Nederland mogelijk. Ook zijn er gemeenten die in plaats van geld geven een andere actie hebben lopen. In de meeste gemeenten maken jongeren gretig gebruik van de mogelijkheid om geld te verdienen met het inleveren van kerstbomen en de verdiensten verschillende daarbij per plaats.

Er zijn gemeenten waar het inleveren van een kerstboom 0,50 euro oplevert, maar er zijn ook gemeenten, waar er een lager bedrag va bijvoorbeeld 0,25 euro of 0,30 euro per ingeleverde kerstboom wordt verstrekt. Er zijn speciale inzamelpunten beschikbaar, maar er zijn ook gemeenten waar de kerstbomen die verzameld zijn door de gemeente zelf worden opgehaald.

Geld verdienen met het inleveren van kerstbomen kan een aardig zakcentje opleveren, maar het is ook leuk als er een cadeau gewonnen kan worden die een grote waarde kent. In Leiden wordt er bijvoorbeeld een loting gehouden, waarvan de prijsuitreiking op 16 januari zal plaatsvinden. Jongeren kunnen in Leiden een Nintendo Wii winnen of een Apple iPad. Er wordt meer kans gemaakt op het winnen van een van deze prijzen naarmate er door een jongere meer kerstbomen zijn ingeleverd.

Ook in Zoetermeer worden prijzen uitgedeeld aan de hand van lootjes en een trekking. Het is mogelijk om in Zoetermeer cadeaubonnen te winnen voor onder meer SnowWorld en Ayers Rock en er zal een verloting plaatsvinden van een Nintento 3 DS Xl. In Den Haag worden er spaarpunten gegeven die ingewisseld kunnen worden voor beloningen, zoals een toegangskaart voor een wedstrijd van ADO Den Haag.