TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen op de beurs met aandelen

Geld verdienen op de beurs met aandelen

Geld verdienen door het geld dat over is op een spaarrekening te zetten, levert al jaren maar bedroevend weinig op. Er zijn echter andere manieren om het vermogen wat te laten groeien, zoals geld verdienen op de beurs door het kopen van aandelen. Natuurlijk zijn daar wel risico’s aan verbonden, zodat het nodig om enig inzicht in de gang van zaken te verkrijgen.

Er zijn steeds meer consumenten die naar andere mogelijkheden kijken om geld te verdienen met het spaargeld en als gevolg daarvan beleggen ook meer en meer particulieren op de beurs door aandelen te kopen en te verkopen. Bij het kopen van aandelen zijn er verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Er kan bijvoorbeeld een investering op lange termijn worden gedaan, maar het is ook mogelijk om op korte termijn aankopen en verkopen te doen. Als de consument voldoende tijd heeft om de beurs in de gaten te houden, dan is daghandel een van de opties. Een aandeel kan op een dag zomaar een paar procenten stijgen of dalen en daar kan de particuliere belegger op inspelen.

Geld verdienen op de beurs met aandelen is risicovol, zodat er altijd met eigen geld belegd moet worden dat over is en niet op korte termijn nodig is. Het beleggen met geleend geld op de beurs wordt sterk afgeraden. Wie als particulier wil beleggen om geld te verdienen, kan bij de eigen bank of bij een andere broker een beleggersrekening openen en via internet aandelen kopen en verkopen om zo geld te verdienen.