TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met het tellen van stemmen

Geld verdienen met het tellen van stemmen

Er kan op alle mogelijke manieren geld worden verdiend en af en toe komt er weer nieuws over geld verdienen, waarbij een bijzondere activiteit moet worden verricht. Deze week is er nieuws te melden over geld verdienen door het tellen van stemmen en dat heeft alles te maken met de gemeenteraadsverkiezingen die op 19 maart 2014 gehouden zullen worden. Twee maanden later is geld verdienen met het tellen van stemmen vervolgens weer mogelijk voor de verkiezingen voor het Europees Parlement, die op 22 mei 2014 worden gehouden.

Geld verdienen door stemmen tellen is in ieder geval mogelijk in Nijmegen op bovengenoemde data, maar wellicht dat er ook in andere plaatsen mogelijkheden worden geboden om op één dag wat extra zakgeld te verdienen. De vergoeding die wordt verstrekt voor het tellen van de stemmen bedraagt 50 euro en het goede nieuws is dat Nijmegen laat weten, dat er altijd tellers nodig zijn. Er geldt wel een leeftijdseis van minimaal 18 jaar en dan is er verder nog een voorwaarde dat de stemmenteller mbo-niveau heeft. Een aantal andere capaciteiten worden verder nog genoemd om in aanmerking te komen voor het tellen van stemmen. Bijvoorbeeld nauwkeurigheid, flexibel zijn en tegen stress kunnen.

Wie geld wil verdienen met het tellen van stemmen kan voor meer informatie verder kijken op de website van gemeente Nijmegen bij de Digitale Balie en Stembureau. Wie in een andere plaats woont, maar ook graag met het tellen van stemmen geld wil verdienen, kan uiteraard altijd op de website van de eigen gemeente terecht.