TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met goede voornemens voor het nieuwe jaar

Geld verdienen met goede voornemens voor het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is in zicht en de financiële balans van dit jaar kan worden opgemaakt, waarbij het spaarsaldo toegenomen kan zijn, maar ook afgenomen kan zijn. Er breken voor spaarders in 2014 wellicht betere tijden aan, maar om te kunnen sparen, moet er natuurlijk ook geld worden verdiend. Geld verdienen met goede voornemens is een uitstekende optie om het nieuwe jaar 2014 mee te beginnen.

Goede voornemens kunnen namelijk een prima basis vormen om geld te besparen om zo geld te verdienen. In de eerst plaats kan er al geld verdiend worden door nu de tijd te nemen om uit te kijken naar een goedkope zorgverzekering. Kies daarbij voor het hoogste eigen risico, profiteer van acties van zorgverzekeraars en kijk of er sprake is van een collectieve korting. Dat goede voornemen kan nu alvast worden uitgevoerd door de huidige zorgverzekering op te zeggen. Maak ook een vergelijking voor de energierekening en voor telefoon, tv en internet.

In het nieuwe jaar kunnen er meer goede voornemens ten uitvoer worden gebracht, zoals voor rokers geldt dat zij enorm veel geld kunnen verdienen door het roken op te geven of door een alternatieve manier te vinden, zoals het elektrisch roken. Wie het goede voornemen heeft om gewicht te verliezen, kan eveneens geld verdienen, want alle lekkernijen kunnen in de winkel blijven liggen.

Zo zijn er tal van goede voornemens die kunnen leiden tot geld verdienen door te besparen en natuurlijk kan er ook geld verdiend worden door bijvoorbeeld folders te gaan lopen of een krantenwijk te nemen.