TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen in november

Geld verdienen in november

De maand november is net aangebroken en geld verdienen is ook deze maand weer mogelijk door op een verstandige manier met een aantal zaken om te gaan. Zo kan er flink bespaard worden op meerdere gebieden. Bijvoorbeeld op de premie van de zorgverzekering. De maand november is wat dat betreft bij uitstek de maand om een vergelijking te maken tussen alle zorgverzekeraars. In deze maand zijn de zorgverzekeraars namelijk verplicht om de premies voor 2014 bekend te maken.

Dat er geld verdiend kan worden met het vergelijken van zorgverzekeringen is al zeker, want de meeste premies van de basisverzekeringen gaan per 1 januari 2014 omlaag. De zorgverzekeringen van Achmea en dochterbedrijven gaan met een gemiddelde van 7,50 euro omlaag en de premies van Unive en VGZ worden maar liefst 12 euro per maand lager vastgesteld. Vergelijk de premies vast in de maand november als alle premies bekend zijn geworden en de eerste verdienste voor 2014 kan al worden binnengehaald.

Geld verdienen kan ook door andere zaken met elkaar te vergelijken, zoals de energiekosten. Maak de balans op en kijk of het mogelijk is om ergens anders goedkoper energie te krijgen. Ook dat kan flink veel geld schelen op jaarbasis.

Bespaar nog meer geld door op een andere manier te bellen. Gebruik bijvoorbeeld het programma Skype door deze te installeren op de computer. Wie spaargeld heeft kan een onderzoek gaan doen naar waar de hoogste rente wordt geboden. Er zijn verschillende banken die een hogere spaarrente bieden dan de bekende gerenommeerde banken, zodat ook daar geld op te verdienen valt.