TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met verkopen op Marktplaats

Geld verdienen met verkopen op Marktplaats

Marktplaats is altijd al een goede optie geweest om met verkopen wat extra geld te verdienen. De laatste tijd is het aantal advertenties gestegen en dat komt natuurlijk doordat de crisis nog altijd bestaat en steeds meer consumenten moeite krijgen met het rondkomen van het inkomen. Een aantal artikelen zijn bijzonder populair om geld mee te verdienen op Marktplaats. Het gaat dan onder meer om meubilair, zoals eettafels, eetstoelen en banken.

In een periode van twaalf maanden is het aantal advertenties dat betrekking heeft op het huis en de inrichting met 47 procent toegenomen. Afgelopen maand zijn er meer dan een miljoen advertenties geplaatst in de categorie huis en inrichting. De banken worden het meeste aangeboden en worden gevolgd door stoelen en eettafels. Het is niet alleen zo dat er meer advertenties zijn, waarin goederen te koop worden aangeboden, want de vraag is ook stijgende.

Het kopen van tweedehands goederen is inmiddels gemeengoed geworden in deze maatschappij en dat brengt ook steeds meer mensen ertoe om via Marktplaats goederen te kopen, die van een ander zijn geweest. Om geld te verdienen bieden mensen ook hun eigen overtollige huisraad, kleding en apparatuur aan.

Wie op dit moment in een lastige financiële situatie zit of gewoon wat geld wil bijverdienen kan de kledingkasten eens opruimen om te kijken wat verkocht kan worden en eveneens speelgoed, apparatuur en andere goederen die niet meer gebruikt worden te koop aanbieden. Zo kan er op een simpele manier geld worden verdiend met het verkopen van goederen die niet meer gebruikt worden.