TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen aan stuntprijzen bij tankstations aan de snelweg

Geld verdienen aan stuntprijzen bij tankstations aan de snelweg

Er is een prijzenslag gaande tussen de tankstations en de consument kan daar volop van profiteren. Geld verdienen door zo goedkoop mogelijk te tanken is mogelijk door een keuze te maken voor tankstations langs de snelweg. Onbemande tankstations geven een flinke korting op de adviesprijs. Zo is er een nieuw onbemand tankstation, dat aan de A27 vanaf donderdag geopend zal zijn en waar al een korting van 0,10 euro wordt geboden op de adviesprijs, die op een bedrag van 1,797 is vastgesteld.

De stuntprijzen van de onbemande tankstations zorgen voor onrust bij de andere tankstations en leidt er toe dat ook de concurrenten met de prijzen voor het tanken gaan stunten. Kuwait Oil is het moederbedrijf van Tango, dat verantwoordelijk is voor de onbemande tankstations langs de snelweg in Nederland. Overigens heeft Tango in totaal tien pompstations in Nederland langs de snelweg en kan het stunten met de prijzen wel gevolgen hebben voor de andere bedrijven, zoals Shell en Texaco.

De onbemande tankstations van de dochteronderneming Tango zijn een experiment, maar Beta ziet als belangenvereniging de stuntprijzen als een noodgreep. De consumenten kunnen echter geld verdienen door te besparen op hoge tankprijzen en zo goedkoop mogelijk de tank vol te gooien. De supermarkten zijn enige tijd de prijzen al druk aan het verlagen en als er volop gestunt gaat worden met de benzineprijzen dan levert dat ook weer een besparing op voor de portemonnee, zodat geld verdienen door te besparen in het dagelijkse leven meer concrete vormen aan kan nemen.