TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door van praktische apps gebruik te maken

Geld verdienen door van praktische apps gebruik te maken

Geld verdienen door van praktische apps op een smartphone of tablet gebruik te maken is een uitkomst voor iedereen die wat zuiniger door het leven wil gaan. De apps zijn vooral gericht op het besparen van geld, bijvoorbeeld door van kortingsbonnen gebruik  te maken. Dat kan onder meer met de app Scoupy en met de smartphone in de hand is het mogelijk om bij de kassa de kortingsbon te laten scannen. Zo kan er veel geld verdiend worden aan het boodschappen doen en kan er eveneens bij online aankopen gebruik worden gemaakt van de kortingsbonnen en aanbiedingen.

Meer korting op het doen van boodschappen kan er verkregen worden door de apps Reclamefolder en Spotta gebruik te maken. Een groot aantal folders kunnen daarmee mobiel worden bekeken en zo zijn alle aanbiedingen binnen handbereik.

Geld verdienen door besparen is heel goed mogelijk als er inzicht bestaat in de inkomsten en uitgaven. Daarvoor kan de app Afas Personal gebruikt worden dat als een mobiel huishoudboekje kan worden beschouwd. Door van deze app gebruik te maken wordt er een concreet inzicht verkregen in de maandelijkse inkomsten en uitgaven. Er moet wel eerst een account worden aangemaakt bij Afas Personal.

Bewust koken en geen voedsel verspillen is een andere manier waarmee geld verdienen nog leuk wordt ook. De applicatie Slim Koken is een initiatief van het Voedingscentrum en biedt onder meer tips op het gebied van het kopen en bewaren van voedsel. Deze app biedt verder de mogelijkheid om op maat voedsel te koken.