TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met een reis door vijftig landen

Geld verdienen met een reis door vijftig landen

Geld verdienen door te reizen is vaak lastig, want er wordt tijdens reizen naar andere landen vaak meer geld uitgegeven dan er binnenkomt. Er wordt nu echter een unieke mogelijkheid geboden om geld te verdienen tijdens het reizen door vijftig verschillende landen. Een geweldige kans om de wereld rond te reizen en op plaatsen te komen waar je anders nooit heen zou gaan en natuurlijk met een uitstekende vergoeding in het vooruitzicht.

Jauntaroo heeft een wedstrijd georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. De winnaar krijgt de mogelijkheid om in een jaar tijd vijftig landen te bezoeken en daar een blog over te schrijven. Er staat een ruime vergoeding tegenover van 100.000 dollar en elke week wordt er een nieuw land bezocht en kan er kennis worden gemaakt met de inwoners en cultuur van het land. De winnaar van de wedstrijd reist vooral naar exotische bestemmingen, waar er nog geen sprake is van massatoerisme.

Wie geld wil verdienen en een jaar lang op reis wil, heeft de mogelijkheid om tot 15 september aan de wedstrijd van Jauntaroo mee te doen. Overtuig iedereen er in een filmpje van een minuut van dat jij degene bent die de reis door vijftig langen moet gaan maken. De wedstrijd wordt aangeboden op de website Bestjobaroundtheworld.com. waar ook de aanmelding voor deelname gedaan kan worden. Er worden vijftig kandidaten door Jauntaroo geselecteerd en er komen vijf finalisten die een persoonlijk gesprek krijgen. Creativiteit en originaliteit zijn twee aspecten waar veel aandacht aan zal worden besteed.