TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen via lockscreen van je smartphone

Geld verdienen via lockscreen van je smartphone

Er is weer eens een nieuwe app voor de smartphone uitgebracht, waarmee het mogelijk is om geld te verdienen. Op dit moment is het geld verdienen via de app Locket alleen nog maar mogelijk in de Verenigde Staten, maar goed voorbeeld doet volgen, zodat een dergelijke optie in de toekomst vast en zeker eveneens in Nederland mogelijkheden zal bieden.

Bij de app Locket gaat het erom dat er advertenties worden getoond op het lockscreen van de smartphone. Door de smartphone te ontgrendelen kan de advertentie bekeken worden, waarna er op verschillende manieren geld verdiend kan worden. Een gebruiker van de app Locket heeft namelijk de mogelijkheid om een keuze te maken uit drie opties. Naast cashen kan de keuze vallen op een gift card of op een donatie. Het geld kan bij de keuze voor het cashen naar de eigen rekening worden overgemaakt en een gift card kan aan iemand anders geschonken worden. Bij het selecteren van de optie voor het doneren kan de gebruiker het geld aan een zelf gekozen doel schenken.

In de Verenigde Staten is de app snel bekend geworden en maken er al veel mensen gebruik van. Er wordt 0,01 dollar toegekend voor elke keer dat het lockscreen van de smartphone wordt ontgrendeld. Per uur geldt er een maximaal bedrag van 0,03 dollar. Geld verdienen op deze manier leidt dus niet op korte termijn of lange termijn tot enorme rijkdom, maar al het geld dat met een simpele handeling verkregen kan worden, is uiteraard altijd mooi meegenomen.