TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met bijbaantjes die het meest opleveren

Geld verdienen met bijbaantjes die het meest opleveren

Geld verdienen met een bijbaan is natuurlijk altijd mogelijk, maar veel geld verdienen met bijbaantjes die uitstekend betalen is uiteraard meer lonend. Een van de bijbanen waarmee een leuk extra inkomen kan worden verdiend is in de horeca te vinden. Het werken in een bar, restaurant of als serveerster op het terras verdient over het algemeen aardig en levert bovendien ook vaak nog extra geld op in de vorm van een fooi. Een bijbaan in de horeca is plezier doordat je altijd te maken hebt met mensen die doorgaans goedgehumeurd zijn en ervan genieten om er even uit te zijn.

Geld verdienen met een bijbaan met een meer serieus karakter kan bijvoorbeeld door het dragen van kisten tijdens een uitvaardienst. Er wordt wel naar de lengte van de persoon gekeken, want degene die de kist dragen moeten ongeveerd wel dezelfde lengte hebben. Werken bij een callcenter kan natuurlijk ook altijd, maar dan moet je het wel leuk vinden om te bellen. Het basissalaris ligt niet al te hoog, maar er zijn callcenters die bij het bereiken van de vastgestelde doelen bonussen verstrekken.

Geld verdienen met een bijbaan in de zorg via bijvoorbeeld thuiswerkorganisaties is lucratief. Het salaris ligt ver boven het minimumloon en voor huishoudelijke werkzaamheden in de zorg hoeft men niet over een diploma te beschikken.

Geld verdienen met enig risico kan door je als proefpersoon aan te melden om medicijnen te testen. De onderzoeken variëren van een dag tot meerdere weken en er vindt eerst een medische keuring plaats voordat je kan deelnemen.