TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door over de grens boodschappen te doen

Geld verdienen door over de grens boodschappen te doen

Geld verdienen door over de grens boodschappen te doen is voor iedereen eenvoudig die in het grensgebied met Duitsland of België woont. Als dat niet het geval is dan kunnen er tijdens de reis naar de vakantiebestemming in het buitenland op een voordelige manier boodschappen worden gedaan. In landen als Duitsland, België en Frankrijk is een deel van de producten voordeliger dan in eigen land. Ook het aanbod van producten is over het algemeen veel groter dan in de gemiddelde supermarkt in Nederland en dat maakt het nog aantrekkelijker om in het buitenland boodschappen te doen.

In Duitsland is sterke drank bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan in Nederland en wie een groot feest geeft en zelf voor de catering zorgt, kan geld verdienen door de boodschappen in Duitsland in te slaan. De prijs voor vlees is eveneens lager gelegen en wie tankt in Duitsland kan bovendien ook nog wat geld besparen. Producten als doucheschuim en wasmiddel zijn lager geprijsd en door in één keer en grote hoeveelheid in te slaan is men nog voordeliger uit.

In België zijn weer andere producten lager geprijsd en wie die richting op rijdt kan op verschillende manieren geld verdienen door te besparen op de uitgaven voor boodschappen. Het leuke van het boodschappen doen in het buitenland is niet alleen dat er geld wordt bespaard, maar het wordt ook nog eens beleefd als een gezellig dagje uit. Overigens is het aan te raden om wel de prijzen van boodschappen in Nederland in het achterhoofd te houden en alleen producten te kopen die daadwerkelijk goedkoper zijn.