TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door over de grens boodschappen te doen

Geld verdienen door over de grens boodschappen te doen

Geld verdienen door over de grens boodschappen te doen is voor iedereen eenvoudig die in het grensgebied met Duitsland of België woont. Als dat niet het geval is dan kunnen er tijdens de reis naar de vakantiebestemming in het buitenland op een voordelige manier boodschappen worden gedaan. In landen als Duitsland, België en Frankrijk is een deel van de producten voordeliger dan in eigen land. Ook het aanbod van producten is over het algemeen veel groter dan in de gemiddelde supermarkt in Nederland en dat maakt het nog aantrekkelijker om in het buitenland boodschappen te doen.

In Duitsland is sterke drank bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan in Nederland en wie een groot feest geeft en zelf voor de catering zorgt, kan geld verdienen door de boodschappen in Duitsland in te slaan. De prijs voor vlees is eveneens lager gelegen en wie tankt in Duitsland kan bovendien ook nog wat geld besparen. Producten als doucheschuim en wasmiddel zijn lager geprijsd en door in één keer en grote hoeveelheid in te slaan is men nog voordeliger uit.

In België zijn weer andere producten lager geprijsd en wie die richting op rijdt kan op verschillende manieren geld verdienen door te besparen op de uitgaven voor boodschappen. Het leuke van het boodschappen doen in het buitenland is niet alleen dat er geld wordt bespaard, maar het wordt ook nog eens beleefd als een gezellig dagje uit. Overigens is het aan te raden om wel de prijzen van boodschappen in Nederland in het achterhoofd te houden en alleen producten te kopen die daadwerkelijk goedkoper zijn.


Geld verdienen met boodschappen doen

Geld verdienen met boodschappen doen

Hoe leuk is het om boodschappen te doen en geld te verdienen? Dat was al op meerdere manieren mogelijk. Bijvoorbeeld door koopzegels te kopen bij de Albert Heijn, maar is nu ook mogelijk bij Jumbo.

Jumbo Extra´s biedt de gelegenheid om met het doen van boodschappen extraatjes te krijgen. Er is een optie om te sparen voor gratis boodschappen. Je krijgt punten als je boodschappen doet en deze leveren een korting op. De tijdelijke actie houdt in dat je 500 punten moet sparen voordat je voor de korting van 2,50 euro in aanmerking komt. Dat is een welkomstkorting vanwege de introductie van het nieuwe concept. De punten zijn bij te houden met de speciale app, maar er is ook gewoon een fysiek pasje beschikbaar. Dat pasje heeft hetzelfde formaat als de bonuskaart van Albert Heijn en bestaat ook uit een grote pas. Die neem je dus gemakkelijk mee in je portemonnee. Of je doet er een aan je sleutelhanger. De app is het handigst om te gebruiken als je altijd je mobiele telefoon bij je hebt.

Dit zijn nog meer voordelen

Naast het geld verdienen met boodschappen doen door een korting te krijgen, zijn er meer voordelen. Bijvoorbeeld door van de hoogste korting op allerlei leuke uitjes te profiteren. Bovendien kom je in aanmerking voor korting op de artikelen in het assortiment Koken & Tafelen. Zo zijn er nog veel meer extraatjes en geld te verdienen als je boodschappen gaat doen bij de Jumbo. De verwachting is dat de gemiddelde klant per maand al snel 350 bij elkaar spaart. Doe je er vaker boodschappen dan spaar je natuurlijk extra veel punten. Jumbo waardeert de klanten die trouw zijn en steeds weer komen in de supermarkt. Om deze waardering te laten blijken, is er nu sprake van een kortingssysteem met kortingen en leuke extraatjes. Het is natuurlijk ook zo dat de supermarkt meer te weten komt over het koopgedrag. Dat is dan meteen weer aanleiding om met persoonlijke aanbiedingen te komen.

Getest in testwinkels

Het kortingssysteem is overigens getest in verschillende testwinkels. De test heeft uitgewezen dat het beloningsprogramma een groot succes is geweest. Daarom vindt er nu een uitrol plaats in alle supermarkten. Het kortingssysteem is op dit moment alleen nog maar beschikbaar bij het fysiek winkelen. Wie gewend is om online boodschappen te doen, moet nog even geduld hebben. Het is de verwachting dat het programma later een uitrol krijgt bij het doen van online bestellingen. Het is overigens ook handig te weten dat een account aan meerdere telefoons is te koppelen. Het sparen gaat dan sneller en gemakkelijker als er meerdere leden van een gezin wel eens boodschappen doen. Wie er snel bij is, krijgt een gratis chocoladereep in de winkel en ontvangt daarna bij de eerste scan van de pas ook nog eens 100 punten.  Het sparen van punten is overigens ook gekoppeld aan bepaalde producten die bij het persoonlijke klantprofiel passen. Verder zijn er standaardproducten waarmee iedereen punten kan sparen tijdens het boodschappen doen.