TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Roamler Android app

Geld verdienen met Roamler Android app

Geld verdienen met de Roamler applicatie was al mogelijk voor degene met een iOS toestel, maar vanaf nu kan er ook geld worden verdiend door de gebruikers van Android smartphones. Het principe van de applicatie is heel simpel, want door het uitvoeren van kleine opdrachten kan er geld verdiend worden. Naast dat de app geld kan opleveren bereikt de gebruiker bij het uitvoeren van meerdere opdrachten ook een hogere status.

De opdrachten worden in de app getoond aan de hand van de locatie waar de gebruiker van het Android toestel zich bevindt. Dat de Roamler applicatie nu pas beschikbaar is gekomen in de Play Store komt doordat de ontwikkelaars de iOS app eerst wilden perfectioneren. Er zijn dan in de loop der tijd ook maar liefst 33 updates gekomen voor de betreffende applicatie.

De opdrachten die worden gegeven kunnen in principe door iedereen worden uitgevoerd. Zo worden er opdrachten verstrekt om bijvoorbeeld naar de supermarkt in de omgeving te gaan om te kijken of een specifiek schap gevuld is. Daar moet dan antwoord op worden gegeven en eventueel kan het maken van een foto van het betreffende schap in de supermarkt dan ook onderdeel zijn van de opdracht. Het is de bedoeling voor de gebruikers die voor het eerst met de app aan de slag gaan om een aantal testopdrachten te vervullen. Daarna begint het echte werk en kan er met de opdrachten via de Roamler app geld worden verdiend door opdrachten uit te voeren.de app is gratis en kan gedownload worden op Android toestellen met een versie van 4.0 of hoger.