TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen aan de voorjaarsschoonmaak

Geld verdienen aan de voorjaarsschoonmaak

Het voorjaar is al enige tijd geleden begonnen, maar vast nog niet iedereen heeft de traditionele voorjaarsschoonmaak gehouden. Er liggen kansen op het gebied van geld verdienen met het houden van een grote schoonmaak in huis. De voorjaarsschoonmaak levert niet alleen een schoon huis en opgeruimde geest op, maar kan ook geld opleveren.

Tijdens het houden van de grote schoonmaak moeten alle spullen natuurlijk worden schoongemaakt en dat is het moment om te bepalen of zaken nog nodig zijn of dat deze verkocht kunnen worden. Zeker als de zolder of opbergruimte ook wordt meegenomen tijdens de schoonmaak kan er nog aardig wat geld verborgen liggen. Liggen er spullen tussen die al jaren niet meer worden gebruikt? Overweeg dan om deze te verkopen via internet. Maak een foto van de goederen die toch niet meer gebruikt zullen worden en plaats de foto met een beschrijving bijvoorbeeld op Marktplaats of op een van de andere sites waar particulieren hun spullen kunnen aanbieden. Zet er een prijs op of laat het over aan de bieders om te bepalen wat er voor gegeven wordt.

Door een grondige schoonmaak te houden en na te denken over het gebruik of niet meer gebruiken van goederen wordt de gelegenheid geboden om direct geld te verdienen. Op een simpele manier en met het voordeel dat het huis, zolder of garage meteen ook nog eens is opgeruimd. Zelfs spullen die iemand zelf niet meer mooi of bruikbaar vindt kunnen nog geld opleveren, want iemand anders kan er wel blij mee zijn. Het is een kleine moeite om een foto te maken en een advertentie te plaatsen, maar het rendement kan groot zijn.