TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen aan Spaarloonfonds Grafische Bedrijven

Geld verdienen aan Spaarloonfonds Grafische Bedrijven

Er zijn situaties waarin mensen geld kunnen verdienen zonder zich daar bewust van te zijn. Bijvoorbeeld geld verdienen aan het Spaarloonfonds Grafische Bedrijven. Er zijn namelijk ongeveer tienduizend mensen die nog recht hebben op een bedrag van 500 euro. Het bedrag bevindt zich in de werknemersspaarpot voor de betreffende sector. Het Spaarfonds zelf is al op zoek naar de spaarders die nog geld tegoed hebben en doet dat onder meer door advertenties te plaatsen. De spaarders bestaan vooral uit administratief uitgeverijmedewerkers, journalisten en drukkers.

Het Spaarloonfonds is opgericht in een periode dat er nog geen burgerservicenummers waren. Indien er mensen zijn verhuisd en van bankrekeningnummer zijn veranderd zonder die wijziging te hebben gemeld, dan is het voor het Spaarloonfonds moeilijk om de spaarders te vinden.

Het Spaarloonfonds wordt opgeheven doordat de spaarloonregeling niet meer bestaat. Aangezien de betreffende sector al een spaarloonregeling had ingevoerd voordat het wettelijk werd geregeld is het spaarloon destijds door de werkgevers op een aparte bankrekening gestort die aan werknemers was gekoppeld. Geld verdienen is dus mogelijk voor degenen die zich nu opeens weer bewust worden van het feit, dat er in het verleden is deelgenomen aan deze regeling.

Het bedrag van 500 euro is natuurlijk te groot om zomaar te laten liggen en dus is het zeker verstandig voor de mensen die in het verleden als journalist, drukker of administratie uitgeverijmedewerkster werkzaam zijn geweest om goed na te denken over de deelname aan het Spaarfonds. Het is zonde als het geld niet terechtkomt bij degene die er recht op heeft.