TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met schat zoeken in Amerika

Geld verdienen met schat zoeken in Amerika

Iedereen die geld wil verdienen kan meedoen aan de speurtocht naar een echte schat, die in de bergen bij Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico. Daar heeft de miljonair Forrest Fenn namelijk een schat verborgen. De 82-jarige miljonair wil graag mensen op de wereld een kans geven om te delen in zijn rijkdom. De verborgen goudschat zou een waarde hebben van ongeveer 1,6 miljoen euro.

De mensen die op zoek gaan naar de goudschat in de bergen kunnen gebruikmaken van een aantal aanwijzingen, die de miljonair in een raadselachtig gedicht heeft opgenomen. Met behulp van de aanwijzingen zou het mogelijk moeten zijn om de locatie van de schat te vinden. In de Verenigde Staten zijn er al veel mensen die proberen om de locatie te ontcijferen. De miljonair heeft het idee bedacht omdat hij wat na zijn dood wilde nalaten en dat werd dus een schatkist vol met goud die in de bergen is verstopt.

De hints over de locatie van de goudschat zijn nog door niemand ontcijferd en de schat ligt inmiddels al drie jaar verborgen in de bergen van Santa Fe. Uit een van de hints kan opgemaakt worden dat de schat te vinden is op een hoogte van ongeveer 1.525 meter boven de zeespiegel. In de schatkist bevinden zich niet alleen gouden munten, maar ook diamanten en antieke armbanden. Overigens heeft de miljonair naar aanleiding van deze actie al ruim dertienduizend mails ontvangen, waaronder ook een aantal huwelijksaanzoeken.