TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen mogelijk via Twitter

Geld verdienen mogelijk via Twitter

Via de sociale media worden er steeds meer mogelijkheden geboden om geld te verdienen. Zo is geld verdienen nu ook mogelijk via Twitter. Er is namelijk een concept gelanceerd waarmee iedereen die een account bij Twitter heeft geld kan verdienen. Het concept bestaat uit een platform dat degene die tweets plaatsen kan matchen met adverteerders en met merken. Deze zullen dan een betaling doen voor het laten plaatsen van een berichtje op Twitter. Zo kunnen bijvoorbeeld nieuwe producten in de markt worden gezet door bedrijven. Een moeder met een baby kan bij het lanceren van een nieuwe luier bijvoorbeeld daar dan een tweet over publiceren. Dat bericht wordt vervolgens gelezen door haar volgers, waarbij de kans groot is dat zich onder de volgers ook ouders met jonge kinderen bevinden.

Iedereen kan zich via het platform Spreadtheband.com aanmelden, waarbij gemeld kan worden voor welke diensten of producten er een match kan plaatsvinden. Er wordt vervolgens een profiel aangemaakt van degene die twittert en van de volgers. Benadering van de twitteraar door adverteerders of bedrijven wordt via- e-mail gedaan. Er is overigens altijd sprake van een vrijblijvende keuze om wel of niet op een aanbod in te gaan om een bericht op Twitter te plaatsen. Per campagne zal er een prijs worden vastgesteld en de hoogte van de prijs zal onder meer afhankelijk zijn van het aantal en type volgers dat iemand op Twitter heeft. Geld verdienen met Twitter is dus mogelijk en de bedragen kunnen verder oplopen als iemand veel berichtjes plaatst en daarnaast uiteraard veel volgers heeft.