TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met fietsen

Geld verdienen met fietsen

Geld verdienen is op allerlei manieren mogelijk, zoals er nu weer een nieuw initiatief bijgekomen. Het nieuwe initiatief houdt in dat geld verdienen met fietsen mogelijk is komt van de hand van een student van de Radbout Universiteit Nijmegen. Het gaat om het project Betaald Fietsen waarvoor studenten en scholieren zich kunnen aanmelden.

Een groot aantal studenten en scholieren maakt dagelijks veel gebruik van de fiets en daar kan nu zonder extra inspanning of moeite geld mee worden verdiend. De verdiensten zijn niet enorm, maar elk bedrag dat zonder extra moeite kan worden verdiend is natuurlijk meegenomen voor studenten en scholieren. Het Betaald Fietsten houdt in dat er aan de eigen fiets op de bagagedrager een reclamebord wordt geplaatst. De studenten en scholieren kunnen de fiets net als anders gebruiken en hoeven geen extra rondjes te fietsen. Wie dagelijks op de fiets naar school of naar de universiteit gaat, heeft de mogelijkheid om geld te verdienen.

Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden om in aanmerking te komen voor het Betaald Fietsen. De fiets moet wel een nette fiets zijn en studenten of scholieren moeten in elk geval minimaal honderd kilometer per maand op de fiets afleggen. Adverteerders worden aan fietsers gekoppeld, die vervolgens met een reclamebord op de fiets rijden. Het Betaald Fietsen is in Nijmegen al een groot succes en is nu ook al gestart in onder meer Enschede en in Bergen op Zoom. Elke bedrijf, vereniging of gemeente kan op een eenvoudige manier extra naamsbekendheid krijgen door studenten of scholieren met een reclamebord te laten rijden.