TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met handelen in valuta

Geld verdienen met handelen in valuta

Geld verdienen met beleggen brengt risico’s met zich mee en dat hebben onder meer aandelenhouders van de SNS Bank onlangs kunnen merken. Die aandelen zijn door de staat onteigend, waardoor alle aandeelhouders de waarde van hun aandelen tot niets zagen verdampen. De Deutsche Bank heeft voor het geld verdienen nu een heel ander advies en dat is geld verdienen met het handelen in valuta. Valutabeleggers krijgen volgens de Deutsche Bank nu de kans om geld te verdienen doordat er sprake zou zijn van de start van een grote rotatie.

De rotatie zal volgens de Deutsche Bank diverse gevolgen hebben, zoals de outperformance van de euro. De crisis heeft er voor gezorgd dat er binnen Europa sprake is geweest van een kapitaalvlucht, maar daarnaast is er ook geld weggesluisd naar landen buiten de eurozone. De Deutsche Bank is van mening dat de tijd van de zwakke euro in elk geval voorbij is. Ook denken de analisten dat de zogenoemde staartrisico’s zullen afnemen, waardoor veranderingen op politiek gebied meer voor het richten van de aandacht op de individuele staat van landen zal richten. Volgens de Deutsche Bank zal de correlatie tussen valuta en de bereidheid om risico’s te nemen blijvend gedaald zijn.

Dat is een reden waarom de Deutsche Bank van mening is dat er op dit moment vooral geld verdiend kan worden met het handelen in valuta. Wie geld wil gaan verdienen met valutahandel dient zich daar wel in te verdiepen om de kans op slagen zo groot mogelijk te maken.