TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen door met korting te winkelen

Geld verdienen door met korting te winkelen

Besparen is een ideale manier om geld te verdienen en dat kan onder meer door te gaan winkelen met korting. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden om met korting te gaan winkelen dat de consument haast een dief van de eigen portemonnee is als er geen gebruik van wordt gemaakt. Vooral in webwinkels worden er allerlei mogelijkheden geboden om geld te verdienen door van vouchers en kortingcodes gebruik te maken. Er zijn zelfs al speciale applicaties voor de smartphone beschikbaar, waarmee in de eigen omgeving naar aanbieders van korting kan worden gezocht.

Steeds meer consumenten willen geld verdienen door online te zoeken naar actuele kortingcodes. In de tweede helft van vorig jaar is dat aantal zelfs verdubbeld in vergelijking met het jaar ervoor. Er zijn meerdere websites waarop kortingcodes worden aangeboden en de consumenten maken daar uiteraard gretig gebruik van. Voordat iemand online gaat winkelen en een bestelling plaatst, is het altijd handig om even na te gaan of er wellicht een kortingcoupon voor beschikbaar is.

De app Scoupy biedt de gelegenheid aan consumenten om in de omgeving naar actuele kortingsacties te zoeken. De gebruiker van de app kan zich met een e-mailadres registreren en de maximale afstand ten opzichte van de woonplaats kan worden ingesteld om een ruim aanbod te krijgen van kortingsacties in de wijde omgeving. De app is wel ideaal in gebruik, want er hoeven geen bonnetjes te worden uitgeknipt. Het is voldoende om de kortingsbon op de smartphone bij het afrekenen te laten zien. Geld verdienen door te winkelen met korting kan dus zowel in fysieke winkels als in de webshop.