TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met praktische voornemens

Geld verdienen met praktische voornemens

In het begin van een nieuw jaar zijn er altijd mensen met goede voornemens om bijvoorbeeld meer te gaan sporten en wat gewicht kwijt te raken. Deze periode is echter ook een prima tijd om praktische voornemens te bedenken om zo geld te verdienen. Het geld verdienen is namelijk heel eenvoudig als er met een aantal praktische voornemens in het nieuwe jaar rekening wordt gehouden.

Straks is het weer tijd om de belastingaangifte te doen en het praktische voornemen is in deze situatie dat het loont om er tijd in te steken en te kijken welke aftrekposten er allemaal mogelijk zijn. Wie de tijd neemt en van alle voordelen gebruikmaakt, hoeft minder belasting te betalen. Jaarbetalingen voor allerlei abonnementen en verzekeringen zijn vaak voordeliger, omdat er dan een korting wordt gegeven. Daar kan dus direct van geprofiteerd worden.

Wie plannen heeft om in de zomer op vakantie te gaan, doet er goed aan vroeg te boeken. In dat geval kan er namelijk nog van een korting geprofiteerd worden die op vroege boekingen wordt verstrekt. Dat voordeel kan soms wel tot 100 euro of meer per persoon oplopen en is dus zeker de moeite waard om gebruik van te maken. Besparen op verzekeringen is ook een praktisch voornemen dat meteen geld kan opleveren. Kijk dus regelmatig de polissen na en vergelijk om te zien of het ergens anders ook goedkoper kan.

Tot slot nog een ander praktisch voornemen om geld te verdienen en dat is door bij de aankoop van producten, zoals een televisie, auto of wasmachine stevig over de prijs te onderhandelen.