TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met sneeuwschuiven

Geld verdienen met sneeuwschuiven

Iedereen met een beetje creativiteit en ondernemersgeest kan uit elke situatie wel mogelijkheden halen om geld te verdienen. Deze tijd van het jaar, waarin er veel sneeuw is gevallen leent zich bijvoorbeeld perfect om op bepaalde momenten wat extra geld te verdienen. Na hevige sneeuwval zijn de stoepen en straten bedekt met een laag sneeuw en wat is er nu leuker dan geld te verdienen met het sneeuwruimen.

Geld verdienen met sneeuwruimen is zo gek nog niet, want er zijn veel mensen die of geen tijd hebben het eigen straatje schoon te vegen of geen zin hebben of er niet toe in staat zijn. Bovendien is het mogelijk om het in de eigen omgeving te doen en hoeft er niet voor gereisd te worden. Even de deur uit en de diensten voor het sneeuwruimen in de eigen buurt tegen een kleine vergoeding is voldoende. Het is natuurlijk ook mogelijk om een briefje op te hangen op het prikbord in de supermarkt of op een andere wijze kenbaar te maken dat elk straatje schoongeveegd kan worden.

Tweeverdieners werken de hele dag en dat is een prima doelgroep om de diensten voor het sneeuwruimen aan te bieden. Een kleine vergoeding kan bij meerdere opdrachten toch al snel tot een groter bedrag leiden.

Wie zelf al een sneeuwschuiver in de schuur of garage heeft staan, hoeft geen enkele investering te doen om geld te verdienen. Vraag ook bij winkeliers en bedrijven in de omgeving na of er behoefte bestaat om tegen een kleine vergoeding de stoep sneeuwvrij te maken om zo van alle mogelijkheden gebruik te maken.