TOP 3
GekkenGoud

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met de beste spaarrekening

Geld verdienen met de beste spaarrekening

Geld verdienen kan door te sparen en zeker als dat gedaan wordt op de beste spaarrekening. De internetspaarrekening van de bank Argenta heeft de Gouden Spaarrente Award 2012 ontvangen. Dat Argenta deze prijs voor de beste spaarrekening heeft mogen ontvangen is niet vreemd, want de gemiddelde rente op de spaarrekening van deze bank was gemiddeld namelijk bijna 0,5 procent hoger dan de spaarrente die andere banken hebben verstrekt in 2012.

De spaarrente van Argenta had in 2012 een gemiddelde van 0,46 procent en de klanten van deze bank beloonden dat met een rapportcijfer van hoger dan een negen. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Argenta de award voor de beste spaarrekening heeft gekregen. MoneYou kreeg de tweede plaats toegewezen en werd gevolgd door de WestlandUtrechtBank. Deze banken bieden namelijk een spaarrente die het dichtst in de buurt komt van Argenta. Overigens is wel duidelijk dat de rente van deze bank niet het hele jaar door als hoogste uit de bus is gekomen. Vanaf 1 juli 2012 was dat namelijk het geval toen er een verhoging van de spaarrente werd doorgevoerd.

De Belgische bank heeft in Nederland een zogenoemd bijkantoor en dat houdt in dat het spaargeld niet onder het depositiegarantiestelsel van Nederland, maar van België valt. Wie geld wil verdienen met de beste spaarrekening kan een rekening bij Argenta openen, maar het is altijd verstandig om ook bij de actuele spaarrentes van andere banken te kijken. De toekenning van de award van de beste spaarrekening heeft namelijk betrekking op het jaar 2012.