TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met online filmpjes

Wist u dat u met succesvolle filmpjes op bijvoorbeeld uw website nu ook geld kon gaan verdienen? Dit kan via bedrijven welke een reclame boodschap vooraf aan uw filmpje tonen.

Geld verdienen met filmpjes

Youtube is een bekende website waar populaire filmpjes kunnen worden geupload en waar Canadezen en Amerikanen een vergoeding voor kunnen krijgen. Voor inwoners van Nederland zijn er een aantal websites, die ook een dergelijke vergoedingsmogelijkheid kennen.

Geld verdienen met youtubeNu ook voor Nederlanders!
Sinds kort staat YouTube het toe om ook als Nederlander advertenties aan jouw kijkers aan te bieden. Heb jij een video/account met zeer veel kijkers? Dan kan Google contact met jou opnemen om een speciaal advertentieprogramma aan te bieden waarmee je goed kunt verdienen.

Maar voor minder bekeken videos er is nu ook een optie! Je kunt voor vrijwel elk filmpje nu een "basis" advertentie aanvragen waardoor je geld kunt verdienen met jouw videos. Let er wel op dat op het moment dat jij een 'cash video' aanmaakt deze apart en handmatig gekeurd gaat worden door een Google medewerker. Let er dus op dat je je goed aan de regels houd!

Website Zideo
De slogan van de Nederlandse website Zideo is "geld verdienen met je video" en daar maken veel mensen dankbaar gebruik van. Zideo is een website die te vergelijken is met de website Youtube. Via Zideo is het mogelijk om leuke filmpjes met anderen te delen en zelf andere filmpjes te bekijken en van een beoordeling te voorzien. Als er erg populaire filmpjes op Zideo komen, dan kan er reclame voor het filmpje worden gezet, waar een vergoeding voor wordt gegeven.

De vergoeding bedraagt 0,02 euro voor elke keer dat het filmpje door een ander wordt gezien. De vergoeding lijkt niet heel groot te zijn, maar er zijn al snel duizend personen die het filmpje bekijken en dan is de vergoeding toch al opgelopen tot een bedrag van twintig euro. Zodra het saldo van vijf euro is verdiend, kan er een uitbetaling volgen.

Iedereen kan zich gratis aanmelden bij Zideo.

Alternatieve mogelijkheid
Zelfgemaakte filmpjes kunnen overigens ook worden aangeboden via de website iStockphoto, waar er eveneens geld mee verdiend kan worden.