TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met websites & logos maken

Bent u goed in het maken van websites en/of logos? Bedrijven willen graag betalen voor goed werk. Maar hoe vinden jullie elkaar? In dit artikel vertellen wij hier meer over.

Geld verdienen met websites en logos maken

Ben je handig in het maken van websites en heb je enige kennis van Paint Shop Pro of Photoshop, dan heb jij de mogelijkheid om geld te verdienen. Met het maken van websites kun je geld verdienen en dat geldt ook voor het op creatieve wijze ontwerpen van een nieuwe huisstijl of een nieuw logo. Je kunt een nieuw design maken voor een persoonlijke website, maar ook banners of logo's ontwerpen voor bedrijven. De huisstijl van een bedrijf kan vorm krijgen op de bedrijfswebsite, maar ook op visitekaartjes en briefpapier. Om geld te kunnen verdienen met je designs kun je terecht op verschillende websites, waarvan de hierna genoemde veel gebruikt worden.

Website: ontwerpen-voor-geld.nl
De website ontwerpen-voor-geld.nl is een van de grootste Nederlandse websites, waar er een match plaatsvindt tussen de vraag naar designs en het aanbod van designs. De vraag en het aanbod wordt op elkaar afgestemd door het houden van een wedstrijd. Bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een nieuw design, kunnen daarvoor een wedstrijd starten. De opdrachtbeschrijving moet uiteraard zo nauwkeurig en volledig mogelijk zijn. Ook de tijdslimiet dient te worden vermeld net als de beschikbare geldprijs, die aan de winnaar van de wedstrijd ter beschikking wordt gesteld. Iedereen kan meedoen aan de wedstrijd en zijn of haar ontwerp van het design inzenden. De opdrachtgever bepaalt uiteindelijk wie de winnaar is gewonnen. Als jij tot winnaar bent uitgekozen, dan heb je recht op de prijs, die aan de wedstrijd verbonden is. Er wordt meestal gewerkt met geldprijzen, die varieren tussen de 75 euro en 200 euro. Je kunt aan alle wedstrijden meedoen en bovendien kun je per wedstrijd meerdere ontwerpen inzenden. Je kunt daarmee zelf invloed uitoefenen op de kans om de wedstrijd te winnen. Bij het meedoen aan een wedstrijd via ontwerpen-voor-geld.nl is het wel aan te raden om goed te kijken of het een wedstrijd betreft met een gegarandeerde geldprijs. Het komt incidenteel voordat de geldprijs namelijk niet gegarandeerd is, maar over het algemeen zijn de meeste wedstrijden beschikbaar met een gegarandeerde geldprijs.

Website: designcontest.net
De website designcontest.net heeft een internationaal karakter en heeft dan ook een groter bereik dan de website ontwerpen-boor-geld.nl. De website designcontest.net heeft een gelijk werkwijze en de ontwerpen kunnen dan ook worden ingediend tijdens een wedstrijd. Het aanbod van wedstrijden is op deze website veel groter en de geldprijzen zijn veelal een stuk hoger gelegen. Een geldprijs van honderden dollars voor de winnaar van een wedstrijd via designcontest.net, is dan ook geen uitzondering. Je moet er alleen rekening mee houden dat de voertal Engels is en dat er uiteraard meer concurrentie te verwachten valt. Je kans om te winnen wordt dan ook groter geacht bij de website ontwerpen-voor-geld.nl.

De aanmelding voor zowel de website www.ontwerpen-voor-geld.nl als voor de website designcontest.net is gratis. U kunt bijvoorbeeld ook voor een grote Freelancer website kijken welke wereldwijd u aan werk kan helpen. Een voorbeeld hiervan is Freelancer.com!

Daarnaast kunt u uw gemaakte werk of bedrijven welke werk zoeken vinden op webmasters fora zoals TBforum of SiteDeals !