TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met sporten via Gympact

Door het bepalen van een doelstelling met Gympact kunt u geld verdienen. Hoe werkt dit en wat kunt u ermee? Wij vertellen het.

Geld verdienen met sporten

Wie geen zin heeft om te sporten, maar wel een abonnement heeft bij de sportschool laat natuurlijk vaak geld liggen door niet te gaan. Soms kost het zelfs dubbel geld als je niet gaat sporten, maar wel besluit om met je vrienden een drankje te gaan drinken of uit eten te gaan. Extra motivatie om toch te gaan sporten is voor veel mensen meer dan welkom en die motivatie is er nu in de vorm van Gympact, waarmee je geld kunt verdienen.

Geld verdienen met Gympact
Het is heel eenvoudig om met Gympact geld te verdienen. De eerste stap is al genomen na je aanmelding via Gym-Pact.com, waarna je de app op je smartphone kunt downloaden. Daarna kun je geld verdienen voor alle tijd die je in de sportschool doorbrengt en voor de kilometers die je rent. Dat is natuurlijk een uitstekende motivatie en helemaal als je weet dat je ook geld kunt kwijtraken als je niet gaat sporten. Kijk hieronder maar eens naar de uitleg over de werkwijze.

Geld verdienen met sporten - Ga naar de website van Gym-Pact
Installeer de app en ook de app van - Runkeeper op je smartphone
Bepaal hoeveel geld je bereid bent om kwijt te raken als je doelstellingen niet haalt
- Voer de activiteiten in, zoals wandelen, fietsen of hardlopen
- Haal je de doelstellingen die je hebt bepaald, dan verdien je daardoor geld
- Haal je de doelstellingen niet, dan verlies je geld

Je kunt beide applicaties gratis via de iTunes Store installeren op je smartphone. Het concept lijkt prima te werken, want maar liefst 86 procent van de gebruikers halen hun doelstellingen. Dat is dus een prima stok achter de deur om toch aan te sporten te gaan ook al heb je geen zin.

Overigens is Runkeeper ook een prima app om je activiteiten op sportgebied bij te houden. Wil je met de app Runkeeper geld verdienen, dan moet je wel aan de voorwaarden voldoen. Je moet bijvoorbeeld per uur minimaal 3,2 kilometer per uur rennen en minimaal 0,8 kilometer overbruggen. Bij het gebruik van beide apps zul je waarschijnlijk nog plezier in het sporten krijgen ook en raak je geen geld kwijt, maar kun je zelfs geld verdienen.

De website van Gym-Pact is in een Engelstalige versie beschikbaar, maar dat moet op zich geen probleem vormen.