TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

SpaarBron

SpaarBronVoor iedereen die momenteel al veel producten en diensten online koopt, is het eigenlijk zonde wanneer dit zonder een spaarprogramma gedaan wordt. Het is namelijk met een online spaarprogramma mogelijk om, terwijl je shopt, extra geld te verdienen door bij specifieke webshops te winkelen. Eén van deze spaarprogramma's is Spaarbron. Spaarbron, eigendom van e-Bron Marketin, is een leuk spaarprogramma wat alweer redelijk wat jaren bezig is om online shoppen nóg voordeliger te maken. Spaarbron heeft recentelijk een behoorlijke remake gehad waardoor de gebruiksvriendelijkheid van de website een stuk beter geworden is. De interface is overzichtelijker gemaakt en de website ziet er ook nog eens vele malen mooier uit. Je kunt bij Spaarbron geld verdienen door je bijvoorbeeld op verschillende e-maillijsten in te schrijven.

Schrijf u direct gratis in bij SpaarBron en ontvang €0,50 aanmeldbonus!

Hoe kan ik geld verdienen bij Spaarbron?

Om geld te kunnen verdienen bij Spaarbron moet er natuurlijk eerst een gratis Spaarbron account gemaakt worden. Na de inschrijving wordt er al direct 50 cent tegoed op je account gestort, als inschrijfbonus. Om bijvoorbeeld korting op producten te krijgen, log je in op de Spaarbron site en zoek je de webwinkel waar jij een product wilt kopen. Op de Spaarbron webwinkel pagina kan je gemakkelijk en snel naar jouw favoriete webwinkel zoeken of gebruik maken van de exclusieve dagaanbieding die Spaarbron speciaal voor jou geregeld heeft. Spaarbron houdt je verder via de e-mail op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Voor elke gelezen e-mail ontvang je ook weer geld, wat vrijwel direct aan je tegoed toegevoegd wordt.

Direct de website van SpaarBron bezoeken en gratis aanmelden?
SpaarBron

Als jij de juiste webwinkel gevonden hebt, wordt er na de aankoop via Spaarbron automatisch tegoed aan jouw account toegevoegd. Deze korting komt direct in jouw eigen Spaarbron account binnen. Omdat je de aankoop via de website van Spaarbron doet, wordt de korting dus direct naar jouw account gestort. De korting zal voor korte tijd als 'gereserveerd' gemarkeerd staan, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren.

Waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Spaarborn

Spaarbron is een betrouwbaar spaarprogramma wat altijd netjes de gespaarde bedragen uitkeert. Je kunt je saldo uit laten betalen wanneer je meer dan 12,50 euro aan spaartegoed hebt. De uitbetaling wordt gewoon via een bankoverschrijving gedaan, je hoeft je dus geen zorgen te maken over vage betalingssystemen. Een uitbetaling duurt ongeveer vijf werkdagen vanaf het moment dat de uitbetaling bij Spaarbron binnengekomen is.

Vergeet echter niet om elke 60 dagen minimaal één keer in te loggen, anders kan je saldo bevroren worden en is al dat harde werk voor niets geweest. Tevens kan je bij Spaarbron genieten van een inschrijfbonus ter waarde van 50 cent.

Ook via de Facebook en Twitterpagina van Spaarbron wordt je continu op de hoogte gehouden van de leukste aanbiedingen en acties. Zo kun je regelmatig leuke proefpakketten ontvangen of meedoen aan prijsvragen waarmee je verre vakanties en mooie geldprijzen kunt winnen.


We hebben 2 beoordelingen gevonden voor SpaarBron.

Over SpaarBron

Leuke site, maar een beetje standaard. Ik ben lid bij ongeveer 25 spaarprogrammas en deze website heeft niets speciaals. Een aantal mails per week en soms een leuke actie. Toch levert het een leuk zakcentje op. 4 sterren

Geschreven op 23-02-2015
4/5 sterren.
Over SpaarBron

Leuke site maar weinig mails de laatste tijd. Daarnaast hebben de kliks ook een vrij lage vergoeding. Leuk om erbij te nemen als je je bij meerdere programmmas aanmeldt. 2 sterren

Geschreven op 22-03-2015
2/5 sterren.
SpaarBron

Dit spaarprogramma scoorde 3/5 gebasseerd op 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling voor SpaarBron