TOP 3
NuCash

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

MoneyMiljonair

MoneyMiljonairMet het spaarprogramma van Qassa (het vroegere MoneyMiljonair) kun je heel eenvoudig via internet wat extra geld verdienen. Het programma keert geld uit wanneer je bepaalde handelingen verricht, zoals het lezen van een e-mail of een aankoop doen bij een van de aangesloten webwinkels.

Het spaarprogramma is dan ook ideaal voor eenieder die regelmatig online shopt en hier graag geld op terug wilt verdienen.

UPDATE: Qassa heeft diverse aanpassingen aan haar programma gedaan zoals het verwijderen van de vergoeding voor het aanbrengen voor leden. Deze wijzigingen zijn op zeer korte termijn in gegaan. Binnenkort kun je webshops 'delen', iets wat totaal niet interessant is voor onze bezoekers. Door deze verandering staan wij niet langer achter dit spaarprogramma. Kies een spaarprogramma als Spaaractief welke wel eerlijke verdien mogelijkheden bied en wel aan haar trouwe leden denkt!

Qassa is een van de eerste spaarprogramma's van Nederland, het bestaat al enkele jaren. Het programma is hiermee een expert binnen deze markt, als deelnemer kan hier dus perfect voordeel uit gehaald worden. Doordat er veel bedrijven zijn aangesloten bij de website zijn er veel e-mails die kunnen worden gelezen, enquêtes die kunnen worden ingevuld en natuurlijk mooie aankopen die gedaan kunnen worden.

Direct de website van MoneyMiljonair bezoeken en gratis aanmelden?
MoneyMiljonair

Het programma zal jaarlijks geen honderden euro's opleveren, toch kan het een erg mooi zakcentje opleveren. Per e-mail krijg je ongeveer 1 eurocent betaalt, dagelijks ontvang je toch al snel 3-4 e-mails die ook nog eens aansluiten bij jouw interesses. Enquêtes leveren wat meer op, MoneyMiljonair betaalt tot 25 eurocent per voltooide enquête, deze moet natuurlijk wel waarheidsgetrouw zijn en zorgvuldig worden ingevoerd.

Een uniek aspect van het programma is de speciale cashback-optie bij webwinkels. Via de website kun jij bij jouw favoriete webwinkels nieuwe artikelen bestellen, vervolgens krijg jij geld terug wanneer jij het via MoneyMiljonair koopt. Deze vergoeding kan oplopen tot maar liefst €12,50. Niet verkeerd voor een bestelling die je toch al van plan was te plaatsen, en dus bijzonder voordelig wanneer je wat extra korting bij je bestelling wilt.

MoneyMiljonairBij MoneyMiljonair spaar je niet in euro's maar in parels. De parels worden over de gehele website aangehouden als betaalmiddel. Je kunt de parels op allerlei manieren verdienen, zoals je hierboven al kon lezen. Vervolgens kun je meerdere dingen met de parels doen.

Het is mogelijk om deze om te wisselen voor geld dat gestort wordt op jouw eigen rekening, vanaf €10,00 kun je al een uitbetaling aanvragen. Dit bedrag staat gelijk aan maar liefst 1.000.000 parels, een hele grote hoeveelheid.

Gelukkig krijg je bij aanmelding al een prachtige bonus van 100.000 parels, met een geldwaarde van €1,00. Dit maakt het sparen richting de miljoen in ieder geval een stuk eenvoudiger.

Over een heel jaar kun je verwachten ongeveer 2 miljoen parels te sparen door middel van e-mails en enquêtes, als je dit ook nog combineert met de cashback-bonussen dan kun je een mooi extra centje verdienen.


We hebben 2 beoordelingen gevonden voor MoneyMiljonair.

Over MoneyMiljonair

Al vanaf het begin van deze website vertrouwd lid, jaren lang dus. Jammer is dat de site afgelopen tijd minder mails verstuurd en de leuke creatieve verdien opties ook niet meer zo spetterend zijn. Toch blijft dit een leuke en betrouwbare site voor een leuk zakcentje! 4 sterren

Geschreven op 24-07-2014
4/5 sterren.
Over MoneyMiljonair

MoneyMiljonair is een geld verdiensite van het eerste uur. Ik herinner me nog dat ik 5 jaar geleden hier al een account had. Ondertussen ziet de site er al stukken beter uit en heb ik diverse uitbetalingen mogen ontvangen. Deze mag niet ontbreken aan uw lijstje! 4 sterren

Geschreven op 04-09-2015
4/5 sterren.
MoneyMiljonair

Dit spaarprogramma scoorde 4/5 gebasseerd op 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling voor MoneyMiljonair