TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je router

Geld verdienen met jouw eigen internet verbinding? Je kunt je eigen internet als hotspot aanbieding tegen betaling.

Geld verdienen met jouw router

Internetaanbieders proberen elkaar allemaal de loef af te steken met spectaculaire aanbiedingen en promoties. Tegenwoordig zijn de kosten van internet veel lager dan vroeger toen er nog sprake was van inbellen met een telefoonmodem. Ondanks de lagere kosten nu, is er nog wel altijd sprake van een maandelijkse terugkerende vaste last. Het komt dus goed uit om te weten dat het mogelijk is om geld te verdienen met je router. Dat kan met behulp van een zogenoemde Fon router. Dat is een router waar je een mobiele hotspot van kunt maken.

Geld verdienen wifiAndere internetgebruikers kunnen dan jouw router als hotspot nemen die gratis via de draadloze toegang het internet op kunnen. Indien er dan personen jouw WiFi gebruikmaken van internet en dus inloggen op je router, dan kun je daar geld mee verdienen. Dat geld spaar je op je persoonlijke Fon rekening. Meer geld verdienen kan als er meer personen van je hotspot gebruik gaan maken.

In het drukke centrum van Amsterdam biedt geld verdienen met je router natuurlijk meer mogelijkheden dan wanneer je op het platteland loopt. Dat is logisch, want in Amsterdam lopen bijvoorbeeld veel toeristen die vaker gebruikmaken van internet en die vind je minder snel op het platteland. Overigens is er nog een voordeel verbonden aan het gebruiken van Fon Router. Leden krijgen namelijk over de hele wereld de mogelijkheid om van WiFi van anderen gebruik te maken.

Wil jij ook geld verdienen met je router?
Je kunt helaas niet met je eigen router meedoen om geld te verdienen, maar hebt daar een aparte Fon router voor nodig en deze is te koop bij Fon. Het installeren is vrij eenvoudig en met de instapoplossing van 39 euro ben je er al bijna. Deze moet je tussen je router en de internetaansluiting plaatsen. Daarna is je hotspot van Fon gelijk actief en als je wilt weten waar nog meer van dergelijke hotspots op de wereld beschikbaar zijn, dan kijk je gewoon even op de website.

Het is ook mogelijk om van je eigen WiFi hotspot gebruik te maken. In Engeland en in België is het systeem al enorm populair en breng je de vakantie wel eens door in een van deze landen, dan kun je dus voortaan ook van Fon hotspots gebruikmaken.

Overigens betaal je een bedrag van ongeveer 20 euro meer voor een ander apparaat, dat Fonera 2.0n wordt genoemd. Deze draadloze internetrouter kost dus ongeveer 59 euro en biedt ook de mogelijkheid om mee te doen aan het Fon netwerk. Het is een goede router en de investering verdien je uiteindelijk wel weer terug. Om mee te doen moet je over een PayPal account beschikken. Als je geen account hebt bij PayPal dan kun er gratis één openen. Het met je Fon hotspot verdiende geld wordt namelijk via PayPal uitbetaald. Daarna kun je overigens het geld gewoon weer naar je bankrekening overmaken.

Ben je enthousiast en denk je dat het ook wat voor jou is, dan kun je het gewoon uitproberen. Is het je allemaal wat te omslachtig, dan kun je natuurlijk op zoek gaan naar een van de vele andere manieren om geld te verdienen. Die zijn er via internet namelijk genoeg.