TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met je oude mobieltje

Heeft u nog oude telefoons liggen? Er zijn verschillende bedrijven in Nederland welke u graag betalen voor het opsturen van uw oude telefoon(s).

Geld verdienen met oude telefoon

Wist jij dat het mogelijk is om geld te ontvangen door je oude mobieltje in te leveren bij een van de websites, die daarvoor een vergoeding geven. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de staat van je mobieltje en van de functies. Is je mobiele telefoon defect, dan zal dat uiteraard een lagere vergoeding opleveren in vergelijking met een mobiel, die er goed uitziet en volledig functioneert. Een mobieltje dat stuk is gebruik je echter toch niet meer en in dat geval is elke vergoeding natuurlijk meegenomen.

Oude mobieltjes De website Zonzoo is bekend van de reclame op televisie en een van de websites, waar je tegen een vergoeding een mobiele telefoon kunt inleveren. De hoogste vergoeding wordt gegeven voor mobieltjes, die compleet zijn en volledig werken. Helaas is het van te voren niet duidelijk hoe hoog de vergoeding voor je mobiele telefoon zal zijn als deze defect is. GSM Loket is een andere websites, waar je een mobieltje kunt aanbieden. Voor een defecte mobiele telefoon wordt door Zonzoo over het algemeen de hoogste vergoeding gegeven.

Je kunt vooraf wel de waarde van je mobiele telefoon vergelijken op de verschillende sites op basis van het merk en type. Je kunt dan zien waar de hoogste vergoeding voor je mobiele telefoon wordt geboden. De werkwijze is simpel, want je kunt de mobiele telefoon opsturen naar de website, die vervolgens de vergoeding overmaken naar de opgegeven bankrekening. Dat is makkelijk geld verdienen!

Vraag ook rustig in je vriendenkring of aan familieleden of deze nog oude mobieltjes hebben liggen, die jij dan vervolgens kunt opsturen om geld te verdienen.