TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen nieuwsberichten

Op deze pagina ziet u een samenvatting van al onze oude nieuwsberichten.

Oude nieuwsberichten

19-04-'10: Belastingdienst stunt met reclame spotjes.
Wie de afgelopen weken naar commerciele radio heeft geluisterd is vast de advertentie over "VluggeFlappen.nl" opgevallen. In het spotje blijkt het een uitzendbureau te zijn waar jongeren tot wel 250 euro per half uur kunnen verdienen met werk vanuit huis. Uiteraard gingen wij als geld verdien website direct een kijkje nemen op deze website om te kijken wat dit inhoudt, al snel kwamen we erachter dat het een fuik is mbt teruggave van belasting aan jongeren.

De belastingdienst beweert echter dat er geld te verdienen is, eigenlijk gaat het puur om teruggave van eerder betaalde belasting. Alle jongeren die een bijbaantje hebben gehad doen zich er goed aan om de wijzer in te vullen op de belasting website om te kijken of ze nog in aanmerking komen voor teruggave, dit kan tot 5 jaar terug! Echter vonden wij het wel opmerkelijk dat als het land geld tekort komt er honderd duizenden euro's worden gestoken in een campagne welke geld terug wil geven aan jongeren...

29-10-'09: E-book markt Nederland niet veel waard.
Uit onderzoek is gebleken dat de Nederlandse E-book markt van zeer lage kwaliteit is. De methodes om snel geld te verdienen door een e-book te schrijven zijn populair, echter, de informatie welke hier verkocht wordt is vrij waardeloos. Wij vragen u dan ook op te passen voor snel geld methodes waarbij u een ebook of informatie pakket moet kopen, dit zijn 99% fake programma's welke de eigenaar heeft gemaakt om zelf geld te maken.

Het maken van een e-book en het verkopen hiervan kan vrij gemakkelijk via websites als PayPro.nl. Door deze programma's is het commerciele verkoop van ebooks echter een beetje verpest omdat er vrijwel geen nuttige informatie wordt verkocht. Wij raden u dan ook aan om niet te beginnen met het verkopen van e-books of het schrijven van informatie voor geld, de meeste bezoekers gaan hier toch geen geld aan uitgeven.

30-06-'09: Jongeren verdienen steeds vaker geld online.
Dit is de uitslag van een landelijk onderzoek naar het in en uitgaan van de financiele zaken bij jongeren. Het blijkt dat veel jongeren online geld verdienen verkiezen boven vakkevullen of krantjes rondbrengen wat al behoorlijk "ouderwets" wordt genoemd. Onder online geld verdienen verstaan de jongeren vooral het verdienen met lezen van mails, 60% van de 18-'ers geeft aan dit wel eens geprobeerd te hebben.

Een minder leuk verschijnsel is dat er geld wordt verdient met online poker. Vooral jongens gokken soms al vanaf 12/13 jaar met echt op internet en vullen een valse geboortedatum in om toegang te krijgen. Er wordt dan het bekende spel poker gespeeld met andere spelers en soms worden er grote bedragen verloren.

25-04-'09: Geld verdienen met een leuk plan in de buurt?.
In het Brabantse Heusden en Alenta heeft een woning coorperatie wel een heel leuke actie bedacht. Mensen die ideeen inbrengen over mogelijkheden om de leefomgeving in de buurt te verbeteren, kunnen een bedrag van maarliefst 35.000 euro winnen van de woningcorperatie!

Het prijzengeld zit vast aan een prijsvraag, als u wilt deelnemen dan zijn de formulieren beschikbaar bij de kantoren van het bedrijf. Downloaden kan ook via de website. Om kans te maken op deze prijs moet uw idee voldoen aan een aantal voorwaarden zoals dat deze 'breed' opgenomen zijn. De plannen worden ook echt behandeld en wellicht uitgevoerd. Dat is nog een leuk geld verdienen!

21-03-'09: Meer online geld verdienen en meer programma's.
Zoals u gemerkt heeft is er een wereldwijde resessie aan de gang welke Nederland nu ook begint te raken. Het is ons opgevallen dat de geld verdienen markt op internet gestegen is, niet alleen positief helaas. De afgelopen weken zijn er een explosief aantal geld verdien programma's bijgekomen, deze worden vaak beheert door prive personen die denken op deze manier een extra centje te kunnen verdienen. Het probleem hiermee is dat een spaarprogramma niet eenvoudig is en het vaak niet lukt om onervaren hier winst mee te maken. Dit resultaat weer in een faillissement van het programma en uitbetalingen welke niet gedaan worden.

Momenteel is het online geld verdienen vooral bij de jongeren in trek (14 tot 24). Deze kunnen tussen hun dagelijkse MSN chatten gewoon even een paar sites langs en sparen zo voor een paar biertjes per maand, altijd leuk natuurlijk en vooral handig! Tot nu toe hebben wij geen slechte berichten mogen ontvangen van geld verdien programma's welke in zwaar weer verkeren door de crissis dus u kunt zich nog gerust aanmelden bij de favoriete programma's op deze website. Wij wensen u veel financieel succes, ook in de wat moeilijkere tijden!

24-02-'09: Jongeren hun baan kwijt door crissis!
De economische crissis is in volle gang en uit onderzoek is uitgekomen dat vooral jongeren hier het slachtoffer van zijn! Momenteel vallen er massaal ontslagen in jongeren banen, waarom? Jongeren hebben meestal geen vast contract en zijn relatief goedkope werkkrachten, hierdoor kunnnen grote bedrijven deze werkers er gemakkelijk uittrappen zonder hiervan premies of andere kosten te hoeven betalen. Momenteel stijgt het aantal werkloze jongeren sterk en wordt er veel gezocht naar banen!

Een oplossing hiervoor is, is om natuurlijk mee te doen met spaarprogramma's! Jongerenen kunnen gaan geld verdienen door mailtjes te klikken en vrienden aan te brengen waarom deze wat extra euro's verdienen om toch dat feestje toe doen eens in de week. Deze methode waar sowieso vooral jongeren aan meedoen is leuk en gratis. Nu is dus de tijd om een beetje geld te gaan verdienen op een andere manier omdat niemand meer zeker is van zijn of haar huidige baan....

30-12-'08: Weer een geld verdien jaar voorbij...
Morgen staat de oudjaarsdag alweer voor de deur, weer een jaar voorbij wat gaat dat toch snel! Het jaar 2008 was een goed jaar voor onze website. In 2008 is de site door bijna 100.000 geintresseerde geld verdieners bekeken, veel van deze hebben de informatie gelezen en meegedaan. Ook zijn er veel nieuwsbriefleden bijgekomen, erg mooi dus!

Wij zijn ook blij van alle positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen van de leden die ons bedanken voor de duidelijke informatie over deze manier van geld verdienen omdat dit nog weleens onduidelijk kan zijn. Wij hopen u in 2009 te her-verwelkomen op GratisZakgeld.nl en wensen u een verdienstelijk 2009 toe!

28-11-'08: Gaan we allemaal dezelfde belasting betaling?
Deze week is de kamer met een idee gekomen voor een zogeheten flat-tax. Dit zou betekenen dat alle inwoners van Nederland een vast percentage aan inkomstenbelasting gaan betalen, in dit geval zou dat 37% zijn. Is dit in voordeel of in nadeel?

Als de belastingdienst 1 vast tarief hanteert zal er jaarlijkse miljoenen worden bespaard aan brieven, administratie en telefoontjes. De lage inkomens zullen deze klap voelen aangezien deze nu 33% belasting betalen, de groot verdieners zullen een behoorlijk voordeel behalen. De grootverdiener betaald nu 52% Belasting, het zou betekenen dat dit naar 37% zou gaan en maarliefst 15% belastingvoordeel op zou leveren.

Mochten deze plannen doorgaan dan zouden deze heel langzaam volgend jaar ingevoerd gaan worden.

11-10-'08: Ook bloggers kunnen geld verdienen!
Mensen die een goede blog bijhouden besteden hier veel moeite aan. Het is gebleken dat de meeste bloggers wel graag een beloning zouden willen voor de mensen die op hun blog komen en de moeite die ze doen om de blog actueel te houden. Vanaf nu is dit echt mogelijk!

Web-log.nl en Blog.mij gaan samen met het affiliate programma TradeTracker programma's starten waarmee de bloggers geld kunnen verdienen! Er kan een zogheten 'Advertorialprogramma' gekozen worden die aansluit op het onderwerp van de blog. Een adverteerder betaald een bepaald bedrag afhankelijk van het aantal bezoeken. Ook is het mogelijk om te verdienen met leads/sales, maar dan moeten de bezoekers eerst zich ergens aanmelden/iets bestellen.

23-09-'08: Geld verdienen met YouTube
Het begint nu echt waar te worden, geld verdienen met jouw veel bekeken filmpjes is echt mogelijk. Als u een veel bekeken filmpje heeft kunt u een aanvraag indienen bij het youtube partnerprogramma. Als u hiervoor geaccepteerd wordt krijgt u een bepaald percentage van de opbrengsten die de adverteerders genereren.

De mensen die dit kunnen doen worden binnen youtube power users genoemd. Helaas voor ons, alleen amerikaanse en canadese aanvragen worden eventueel toelaten....

15-09-'08: Steeds meer thuiswerkers!
De laatste jaren is het aantal thuiswerkers explosief gegroeid. Het gaat hier vooral om zelfstandigen en werkende ouders die graag thuis willen verdienen. Dit verdienen gebeurt meestal via internet ondernemingen, soms webwinkels en soms ook website netwerken. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld werkende papa's tijd voor hun kinderen maken terwijl ze thuis zijn en dus geen oppas nodig is. Wij verwachten dat deze markt alleen maar meer zal groeien, GratisZakgeld biedt u een leuk begin aan om kennis te maken met de internet advertentiemarkt. Profiteer van uw mogelijkheden.

14-09-'08: Vanaf vandaag actueel geld verdienen nieuws op GratisZakgeld.nl !
Vanaf vandaag presenteert GratisZakgeld u het laatste nieuws op online geld verdienen gebied. Wij zullen indien nodig alle speciale bewegingen, aanbiedingen en nieuwtjes op deze pagina aan u laten zien. Houdt deze pagina dus regelmatig in de gaten om van het speciale nieuws te profiteren!

29-12-'09: Einde van het jaar!
Een jaar lang vol internet geld verdienen is alweer bijna achter de rug. 2009 is een jaar waarbij de verdienmogelijkheden op het internet behoorlijk uitgebreid en bezocht zijn, vooral vanwege de krediet crissis zochten mensen andere manieren om aan geld te komen. 2009 is ook een jaar dat de Get Paid To markt nog meer verzadigd is dan deze al was, door de tientallen nieuwe geld verdien programmas is de waarde van de algehele markt dramatisch gedaald.

Wat verwachten bij van 2010? Helaas denken wij dat er nog meer troep programma's bijkomen en dat de gehele get paid to markt licht aan het instorten is. Het licht puntje zijn de geweldige programmas welke op onze site vermeldt staan welke hun afspraken nakomen en altijd optijd betalen. Voor onze website, GratisZakgeld.nl, zal er in 2010 een nieuwe versie te wachten staan met een nog beter overzicht van informatie en spaarprogrammas. Bij deze wensen wij u een gelukkig nieuwjaar!

20-10-'09: DSB bank officieel failliet verklaard!
De afgelopen weken is de DSB bank en dochters behoorlijk in het nieuws geweest, gisterochtend was dan eindelijk de uitspraak: DSB bank is failliet! De bank was in problemen gekomen door te grote marges te verdienen op klanten en daarnaast hypotheek en lening klanten overbodige polissen aan te raden waardoor deze vaak veel geld kwijt waren. Toen het aan het licht kwam dat de DSB bank in zwaar weer zat is er gelekt en zijn er diverse grote bedrijven een run begonnen om spaargeld weg te halen waardoor de bank in 1 avond 25 miljoen euro spaargeld armer was. Dit maakte dat de rechtbank besloot de bank onder quarantine te zetten.

De DSB bank is dus nu officieel failliet verklaard omdat er geen andere koper kon worden gevonden voor de bank. Het deposito garantiestelsel is in werking gesteld waarmee u uw spaargeld tot een ton terug kon krijgen van de staat. Daarnaast krijgen de rekeninghouders komende woensdag een voorschot van 3000 euro en hoopt DNB alle spaartegoeden uitgekeerd te hebben voor de kerstdagen.

06-08-'09: Economische markten trekken bij, dollar daalt.
De afgelopen dagen zijn vooral de Nederlandse Financiele markten (AEX) behoorlijk gestegen. Al dagen lang zijn de beurzen dik in de plus wat natuurlijk een goed teken van herstel is. Vorige week was in de pers te lezen dat Duitsland al uit de crisis was omdat deze een financiŽle groei wist te realiseren.

Een grote tegenvaller is Amerika. Omdat de Europese markt een stuk sterker wordt zal de dollar minder waard worden. Momenteel is 1 euro bijna $1.50 waard wat bijna een laagte record is. U kunt denken, dan kan ik lekker goedkoop op vakantie naar Amerika, maar niets is minder waard. Door de problemen met de dollar zal de hele wereld problemen krijgen in het ver en inkopen van producten omdat het simpelweg minder geld oplevert. Het is te hopen dat ook in Amerika het herstel gaat binnen.

23-03-'09: Uw spaargeld meer waard!
Momenteel is het crisis en de banken staan te springen om uw spaarcentjes, maar waar kunt u uw verdiende centen neerzetten? Sowieso geldt voor elke Nederlander een gegarandeerd bedrag tot maximaal 100.000 euro welke u terugkrijgt van de staat als uw bank failliet gaat. Op internet bestaan diverse websites waar banken op uw spaargeld kunnen bieden, als u het een jaar vast zet kan dit al snel oplopen tot wel 6% rente! Dat is nog eens makkelijk geld verdienen. Bekijk de mogelijkheden de huidige crisis en sla uw winst eruit.

05-03-'09: MoneyMiljonair nieuw jasje?
Na vele jaren trouwe dienst heeft MoneyMiljonair haar geld verdien programma een nieuw jasje gegeven! Compleet onaangekondigd werden wij ineens verbleidt met het prachtige uiterlijk van de nieuwe website. De nieuwe site heeft een mooi logo en het ziet er allemaal strak en modern uit, daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe opties toegevoegt bij het leden gedeelte. Het inschrijven gaat gemakkelijk via de inschrijfpagina welke zich direct op de voorpagina bevindt. Wij feliciteren MoneyMiljonair met haar geweldige uiterlijk en hopen hier nog meer te kunnen geld verdienen!

01-02-'09: Hoe verdienstelijk was jouw 2008?
Hoe goed was jouw jaar in 2008 met GPT verdiensten? Het is handig om dit te noteren en te vergelijken met dit jaar om te kijken of er vaart in zit. GratisZakgeld kijkt succesvol terug op het laatste jaar waarbij wij duizenden mensen geinformeerd hebben over de methodes van online geld verdienen. Hierover hebben wij vele positieve reacties gehad, bedankt hiervoor!

Helaas hebben we wel moeten zijn dat er steeds meer geld verdien sites bekijken. Het probleem is dat de markt verzadigd aan het raken is door de tientallen sites die er per jaar bijkomen. Wij zullen dan ook proberen alleen de echt goede op de site te zetten, want, hoe meer sites hoe meer risico op een uitbetaling welke u niet gaat krijgen. Dus ook in 2009 is GratisZakgeld uw plaats voor online geld verdienen!

25-10-'08: Veel snel geld verdienen methodes zijn fake!
Uit een online onderzoek is gebleken dat 80% van de snel geld verdienen methodes fake zijn. Het gaat hier bijvoorbeeld om technieken waarmee u in een casino veel geld kunt verdienen of het "25 euro per mail" concept. De methodes van het casino zijn puur een lokkertje om mensen aan het spelen te helpen. De 25 euro methode is een gemene oplichtingsmethode, u wordt "25 euro per mail" beloofd. De bedoeling is dat u een pakketje met waardelose tips en documenten door moet verkopen voor 25 euro. Dus de gene waarbij u dit koopt doet hier zelf ook aan mee

Ook is gebleken dat GPT de meest beroemde en veiligste manier van geld verdienen is. Dan is het wel geen 25 euro per mail, maar u krijgt wel gewoon netjes uw gespaarde geld uitbetaald en kunt er een leuk centje verdienen als u er moeite in steekt.

28-09-'08: Jongeren laten massaal belasting geld liggen!
Uit een onderzoek gehouden door FNV jong blijkt dat bijna de helft van de jongeren die een bijbaantje hebben gehad (zomerwerk bijvoorbeeld) niet het belastinggeld terug vragen! Er blijft ongeveer zo een 25 miljoen bij de belastingdienst liggen.

De jongeren die een deel van de vakantie hebben gewerkt hebben wel de volle jaarpremie moeten betalen. Dit te veel betaalde bedrag kan via een TJ-Biljet terug worden gevraagd van de belasting, een leuke extra mits de jongeren dit ook werkelijk doen!

16-09-'08: Geld verdienen? Pak de fiets naar je werk!
Gezond bezig zijn en geld verdienen? Ambtenaren kunnen het nu! Vanaf 1 juli dit jaar is er een zogeheten 'fietsvergoeding' ingegaan. De vergoeding is 15 ct per kilometer, dit is meer dan de collega's in de auto krijgen. In nederland zijn er ongeveer 123.000 ambtenaren. Afhankelijk van de afstand kan de vergoeding oplopen tot een kleine 300 euro per maand terwijl autorijdende werknemers maar 45 kunnen krijgen!
Deze beloning is in het leven geroepen om het file probleem en de luchtvervuiling te verminderen. Het liefst ziet de fietsbond alle bedrijven in Nederland dit overnemen. Gezond bezig zijn en nog eens geld verdienen, wordt ambtenaar ;-)! .

14-09-'08: Belasting mag belasting heffen op online gokken verdiensten
Vanaf vandaag mag de belastingdienst belasting heffen op de verdiensten die komen uit het online kansspelen gebied. Met deze stap probeert de staat mensen dit af te dwingen. De staat zelf noemt online casino 'illegaal gokken' omdat zij (waarschijnlijk) er zelf niet volledig profijt van hebben zoals bij Holland Casino.
Een proef met Holland Casino is een korte periode terug geweigerd, en ook deze branche is zeer slecht in het nieuws.