TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Gemakkelijk geld verdienen in 2023

Gemakkelijk geld verdienen in 2023

Wil je gemakkelijk geld verdienen in 2023? Met een beetje inspanning en wat tijd valt er een leuk zakcentje te verdienen. Je kan bijvoorbeeld op zoek gaan naar klusjes die online zijn uit te voeren. Internet biedt volop mogelijkheden om op een gemakkelijke manier geld te verdienen in 2023. Er zijn allerlei bedrijven die op zoek zijn naar een extra handje om bepaalde klusjes uit te voeren. Bijvoorbeeld een bedrijf dat tijdelijk iemand nodig heeft om producten online in te voeren of op zoek zijn naar een persoon die aan linkbuilding wil gaan doen. Er zijn meerdere platforms waar bedrijven een oproep plaatsen en klusjes aanbieden, zoals nationale en internationale marktplaatsen voor freelancers.

Je kan ook voor jezelf beginnen en online geld gaan verdienen in 2023. Dit is op meerdere manieren mogelijk en het is niet nodig om je meteen in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Je kan als particulier gewoon geld verdienen zonder dat je meteen als ondernemer wordt aangemerkt. Houd er wel rekening mee dat je de verdiensten als inkomsten dient op te geven aan de Belastingdienst. Dat hoeft natuurlijk pas een jaar later bij de aangifte inkomstenbelasting door het verdiende geld op te geven onder de noemer van overige inkomsten. Wil je online geld verdienen dan is dat onder meer mogelijk met bloggen of met vloggen. Het geld stroomt niet ineens binnen, maar als je volhoudt dan wordt de blog of vlog interessant voor bedrijven om te adverteren.

2023 is ook een prima jaar om geld te gaan verdienen met het invullen van enquêtes. Hiervoor geldt ook dat je niet meteen groot geld binnenhaalt, maar als je stug doorgaat met het invullen van de vragenlijsten, kom je een aardig eind. Het is op deze manier mogelijk om wel een paar honderd euro aan extra zakgeld binnen te harken. Dit is een gemakkelijke manier van geld verdienen en je kan het tussen al je bedrijvigheid doen. 

Ben je creatief persoon dan is het te overwegen om je zelfgemaakte spulletjes eens aan de man te brengen. Er zijn veel mensen met een hobby die niet weten wat te doen met de spullen die gemaakt zijn. In plaats van alle creaties zomaar weg te geven of op zolder te bewaren, is het gewoon een goed idee om alles te verkopen. Er zijn speciale websites voor beschikbaar, maar via algemene online marktplaatsen kan je ook creaties verkopen. Of als je de hobby verder wilt uitbreiden, kan je op bijvoorbeeld hobbymarkten gaan staan net als op vlooienmarkten. Dit brengt meteen nog een idee om geld te verdienen met zich mee, want misschien heb je veel overbodige spullen in huis staan. Maak maar eens een inventarisatie en kijk welke spullen je niet meer nodig hebt en wilt verkopen. Je kan de spullen bewaren tot Koningsdag 2023 en dan op een vrijmarkt gaan staan of direct de artikelen op een online marktplaats in de verkoop doen. 

Er zijn nog talloze andere manieren om gemakkelijk geld te verdienen in 2023. Bedenk waar je goed in bent en kijk of er een verdienmodel aan is te koppelen. Je kan ook nog bijles geven tegen betaling of kleding maken en in de verkoop doen.