TOP 3
MoneyMiljonair

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met overgeven

Geld verdienen met overgeven

Het klinkt heel vreemd dat er geld te verdienen valt met overgeven, maar er is echt vraag naar een persoon die in staat is om op commando te braken. Er is een kliniek in Amsterdam die andere mensen kan helpen door op specifieke momenten over te geven. Kindt Clinics is de naam van de kliniek die zich richt op het helpen van mensen om van hun fobie af te komen. Er zijn mensen die die leven met de angst om te moeten overgeven in bepaalde situaties, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer of op een openbare locatie. 

Er zijn mogelijkheden om mensen te helpen van de angst voor overgeven af te helpen en daar is een speciale methode voor ontwikkeld. Er is echter wel iemand nodig die dan op commando in staat is om over te geven als hulpmiddel tijdens de behandeling. De methode is ontwikkeld door UVA en er is slechts een enkele behandeling voor nodig om de angst voor overgeven kwijt te raken. De persoon die op commando overgeeft, krijgt daarvoor per sessie een vergoeding en de hoogte daarvan was tot nu toe 50 euro per keer.

Het is de bedoeling dat de ingehuurde persoon overgeeft tijdens de sessie om anderen van hun angst voor overgeven af te helpen. Hierdoor komt de persoon die de behandeling ondergaat in de praktijk oog in oog te staan met de angst. 

De kliniek is op zoek naar een nieuw persoon die in staat is om op commando te braken, omdat de vorige persoon er genoeg van had. De kliniek heeft overigens laten weten dat het bedrag van 50 euro niet per se vaststaat en het is wellicht dan ook mogelijk om overeenstemming te bereiken over een hoger bedrag. 

Wie niet direct op commando kan braken, maar het wel ziet zitten om daarmee geld te verdienen, mag overigens hulpmiddelen gebruiken. Bijvoorbeeld door voordat de braaksessie op het punt staat te beginnen iets te drinken wat de neiging tot overgeven opwekt. Degene die tot dusver wed ingehuurd, nam bijvoorbeeld wel eens water met daarin mosterzaad. Het kan wellicht eveneens helpen om een 0.0 bier achterover te slaan om dit vocht er snel weer uit te werken. Verder is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de vinger in de keel te stoppen als dat helpt om te gaan braken. 

Wie geld wil verdienen met overgeven moet er wel snel bij zijn, want het blijkt dat er al wat aanmeldingen zijn binnengekomen om de taak te vervullen. Er zijn al tientallen personen die zich hebben opgegeven om te gaan overgeven. Verder is het natuurlijk goed om te weten wat overgeven met je doet, want het is niet supergezond om op commando over te geven. Denk bijvoorbeeld maar aan de aantasting van je gebit door het zuur van het braaksel. Bovendien is het niet een taak waar je echt rijk van wordt, maar dat is uiteraard ook niet het doel. Het is wel goed dat je andere mensen helpt om van een fobie af te komen en het is mooi dat daar een beloning tegenover staat.