TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Is het nu een goed moment om geld te verdienen met crypto?

Is het nu een goed moment om geld te verdienen met crypto?

De waarde van alle crypto is de laatste tijd fors gedaald. Dat is vervelend voor de cryptobezitters, maar biedt natuurlijk volop kansen voor degenen die nu kunnen instappen. Het is nu eenmaal zo dat een crash zoals door de waardedaling van crypto niet alleen verliezers kent, maar ook ervoor zorgt dat er winnaars in de toekomst zijn. Jij kan een van de winnaars van de toekomst zijn als je gebruikmaakt van het goede moment om geld te verdien met crypto.

Dat het niet goed gaat met de cryptohandel op dit moment mag duidelijk zijn. Wellicht dat de bodem nog niet eens is bereikt en dat alles nog een stukje verder wegzakt. Het is echter zo dat het verleden van de cryptohandel heeft uitgewezen dat er ook weer een ommekeer komt. Kijk alleen al maar naar de koers van Bitcoin. Deze heeft wel vaker een top bereikt om daarna weer flink weg te zakken, zoals nu ook het geval is. 

In het verleden zijn er dan ook uitstappers en instappers geweest die daarvan hebben geprofiteerd. Dat er in een korte periode veel waarde verloren gaat, hoeft niet te betekenen dat het niet meer goed komt. Het is bovendien niet zo dat alleen de cryptohandel met dalende koersen te maken heeft. Dat geldt namelijk evengoed voor de koersen van aandelen. Het algemene sentiment is momenteel nu eenmaal niet positief. Wanneer dan het goede moment komt om in te stappen om geld te verdienen met crypto is alleen nog even de vraag.

De cryptobubbel lijkt misschien voor even uit elkaar gespat, maar de technologie van de blockchain blijft natuurlijk bestaan. Blockchain technologie heeft zeker toekomst en daarom is de kans groot dat de waarde zich weer gaat herstellen. Uiteraard is er een onderscheid te maken tussen allerlei cryptosoorten. Bitcoin is het bekendst en ook Ethereum en Cardano zijn crypto’s die tot de gevestigde orde behoren. Dat neemt niet weg dat er ook veel andere soorten crypto zijn waarvan het twijfelachtig is of deze ook nog in de verre toekomst bestaan. 

Wil je nu instappen om geld te verdienen met crypto dan is het wel aan te raden om het onderscheid in de waarde van crypto te leren kennen. De cryptohandel heeft de kracht om opnieuw in waarde toe te nemen. Het is niet voor niets dat experts van mening zijn dat crypto als Bitcoin net als Ripple de kracht hebben om in het bestaande financiële systeem wijzigingen aan te brengen.

Om serieus geld te verdienen met crypto is het aan te raden om je te verdiepen in de handel en technologie. Daarbij kan je nieuws op de voet volgen, maar bijvoorbeeld ook naar analyses kijken van financieel experts. Er zijn nu eenmaal ontwikkelingen die aanleiding geven om juist in te stappen of om nog even geduld te hebben. Houd daarom analyses in de gaten en stap in op het moment dat jij denkt dat je er geld mee gaat verdienen. Je kan onder meer handelen in crypto bij Bitvavo, maar er zijn meer platforms die optimaal gemak bieden.