TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als geheime shopper

Geld verdienen als geheime shopper

Zoek je een leuke manier om geld te verdienen? Overweeg dan om als geheime shopper aan de slag te gaan en geld te verdienen met het bezoeken van winkels en horecabedrijven. Bedrijven hechten grote waarde aan de klantenservice en het is voor hen belangrijk om te weten hoe de service in de praktijk werkt. Dat is natuurlijk alleen maar te testen door personen in te huren die undercover een winkel, restaurant of hotel bezoeken en hun beleving en ervaring daarover melden. Geheime shoppers zijn altijd nodig en het is voor jou een unieke kans om op een leuke manier geld bij te verdienen. 

Naast dat je geld verdient als geheime shopper draag je natuurlijk ook bij aan het verbeteren van de service richting klanten. In dat opzicht is het ook nog eens een belangrijke taak. Bovendien zijn er allerlei soorten undercoveracties beschikbaar om geld mee te verdienen. Het gaat niet alleen om het beoordelen van de service in een elektronicawinkel, maar bijvoorbeeld ook om de service bij een opticien. In dat geval bezoek je een opticien om daar een ogentest te doen en een nieuwe bril aan te schaffen. Er zijn wat dat betreft allerlei soorten mystery shopping opdrachten beschikbaar. Ben je nog geen 21, maar lijkt het je wel wat om een zakcentje bij te verdienen? Er zijn als geheime shopper ook opdrachten beschikbaar in het kader van NIX18. Je krijgt betaald voor je bezoeken aan de winkels en helpt bovendien ook mee om de nalevingscontrole te verbeteren. De NIX18 opdrachten zijn beschikbaar voor jongeren van 16 tot 21 jaar.

Je hoeft als geheime shopper jezelf niet te vermommen als je naar een winkel gaat. Je doet namelijk net als andere consumenten die de winkel binnengaan en op zoek zijn naar een bepaald product. Naast boodschappen doen als geheime shopper zijn er andere opdrachten beschikbaar. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat je bij een bedrijf een offerte moet aanvragen om dat proces te beoordelen. Zo komt het ook voor dat je een zogenaamde onjuiste aankoop moet omruilen. Er vindt dan door jou een beoordeling plaats hoe het proces van omruilen is verlopen. Andere leuke opdrachten zijn er ook en deze variëren van het persoonlijk advies krijgen over de aanschaf van een nieuwe outfit tot informatie op een website zoeken.

Je krijgt als geheime shopper een vragenlijst tot je beschikking die je na afloop van de activiteit moet invullen. Zo combineer je winkelbezoek met het invullen van een lijst met vragen om op een leuke manier geld te verdienen als geheime shopper. De hoogte van de vergoeding die je krijgt is afhankelijk van het onderzoek. Indien het doen van een aankoop van een product onderdeel is van de opdracht dan krijg je daar uiteraard eveneens een vergoeding voor. De uitkomsten van het onderzoek vormen voor de opdrachtgever een ideale basis om de eigen medewerkers verder te coachen. Bijvoorbeeld door te laten wat er anders kan en om de medewerkers te laten zien hoe de afhandeling impact heeft op de klant. Op deze manier is de klantenservice te verbeteren.