TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Trek alles uit de kast voor Koningsdag

Trek alles uit de kast voor Koningsdag

Trek om geld te verdienen op Koningsdag alles uit de kast wat je kwijt wilt. Er zijn overal vrijmarkten waar je met je spullen op een kleedje geld kan verdienen. Begin meteen met je kasten uit te ruimen en alles wat je niet meer nodig hebt, komt voor de verkoop op Koningsdag in aanmerking. Denk maar aan kleding, maar ook aan een oud servies of aan schoenen die je niet meer draagt. Heb je kinderen? Dan heb je vast een berg speelgoed waar ze niet meer naar omkijken, maar die nog wel geld waard zijn. Naast de verkoop van spullen zijn er nog talloze andere manieren om geld te verdienen op Koningsdag.

Het is op vrijmarkten leuk als er wat te beleven valt. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die geschminkt willen worden of die de nagels gelakt willen hebben. Ook het invlechten van haar is een optie om geld te verdienen op Koningsdag. Bedenk welk talent je in kan zetten om geld te verdienen. Misschien kan je wel heel goed tekenen en kan je dat talent gebruiken om portretten of karikaturen te maken. Ben je iemand die van planten en bloemen houdt en daar veel van hebt? In dat geval is het mogelijk om stekjes te maken en deze voor een laag prijsje te verkopen. Als je veel stekjes hebt dan levert de lage verkoopprijs per stuk aan het einde van de dag toch heel wat op. 

Heb je muzikaal talent? Pak dan je muziekinstrument en ga muziek maken op Koningsdag. Zet een bakje of een hoedje omgekeerd voor je neer en laat het geld maar binnenstromen. In plaats van een muziekinstrument kan je natuurlijk ook gewoon je stem gebruiken om te gaan zingen. Of wat denk je ervan om op verzoek en tegen betaling vanuit het niets een persoonlijke rap te maken? Dat kan ook met het maken van spontane gedichten die je zo uit de hoge hoed tovert. Over een hoge hoed gesproken, misschien schuilt er wel een tovenaarstalent in je en kan je goocheltrucs doen op Koningsdag om geld te verdienen.

Mocht je een instant fotocamera hebben dan is het leuk om foto’s te maken en daar geld voor te vragen. Er zijn echt allerlei manieren om geld te verdienen op Koningsdag. Zo kan je ook ranja maken of met een bakplaat buiten gaan staan om hamburgers te verkopen. Let dan wel even op de hygiëne en kijk ook of het is toegestaan om voedselproducten te verkopen op de plek die je voor ogen hebt.

Past het bovenstaande niet echt bij je? In dat geval is er altijd nog een mogelijkheid om met het aanbieden van spelletjes geld te verdienen op Koningsdag. Pak een grote bak en vul deze met water en leg op de bodem een klein schaaltje. Laat mensen tegen betaling een worp doen met als doel om het muntstuk in het kleine schaaltje te krijgen. Lukt het dan geef je een prijs weg en lukt het niet dan heb je snel centjes verdiend. Zo zijn er allerlei creatieve spelletjes te bedenken om geld mee te verdienen op Koningsdag.