TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met Shiba Inu Coin

Geld verdienen met Shiba Inu Coin

Is het nog mogelijk om geld te verdienen met Shiba Inu? Er zijn twee broers die met de aankoop van Shiba Inu in een jaar tijd multimiljonair zijn geworden. Of zelfs nog sneller, want het duurde slechts vijf maanden voordat de miljoenen begonnen te rinkelen. Shiba Inu Coin is crypto die gezien wordt als een Dogecoin kloon. Deze cryptomunt houdt de gemoederen vaak bezig en vooral als er weer een keer een tweet van Elon musk voorbij komt. De kloon van Dogecoin is in elk geval voor de broers enorm succesvol geweest met slechts een beperkte investering van rond de 8.000 dollar. Het is wat dat betreft als een gokje op een gokkast met een beperkte inzet, waarbij je in één keer een megajackpot wint die miljoenen oplevert. De broers hebben in elk geval nu meerdere miljoenen dollars verdiend met de investering in de Shiba Inu Coin.

Het is inderdaad de vraag of er nu ook nog geld valt te verdienen aan deze digitale munt die met een geweldige marketingstunt ineens de aandacht trok De maker heeft er namelijk voor gezorgd een donatie te doen aan Vitalik Buterin ter waarde van de helft van de tokens. Vitalik Buterin is overigens de oprichter van Ethereum die na Bitcoin als de grootste digitale munt ter wereld wordt beschouwd. De marketingstunt heeft dus de aandacht getrokken en dat heeft onder meer voor een geweldige koersexplosie gezorgd. Dat Elon Musk ook een foto twitterde van de gelijknamige hond maakte het feest helemaal compleet. Keer na keer zijn er records gevestigd, waarbij de vraag opdoemt of het niet een keer ophoudt. Het is natuurlijk nooit zo dat de waarde van digitale munten in een rechte lijn omhoog gaan. Een terugtrekkende beweging met een dalende waarde hoort nu eenmaal bij de cryptohandel.

Om nog geld te verdienen aan Shiba Inu Coin vergt wel de nodige aandacht. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de koerstrends in de gaten te houden. Als er sprake is van een bearish patroon dan duidt dat bijvoorbeeld niet op een weg naar boven. Dat is wel het geval als er sprake is van een bullish patroon. Ook kan Shiba Inu Coin nieuws met een positieve insteek natuurlijk weer volop voor beweging zorgen. Bijvoorbeeld als er meerdere handelsplatformen zijn die de coin gaan omarmen. Er is door fans van de coin zelfs een petitie gestart om Shiba Inu gelanceerd te krijgen op RobinHood. Zo heeft Kraken een tweet de wereld ingebracht dat bij voldoende likes er een lancering op het platform volgt.

Wil je nog geld verdienen aan Shiba Inu, let dan op het nieuws en stap op tijd in om een eventuele volgende rit naar boven niet te missen. Gelet op de wisselvalligheid van de koers is het ook aan te raden om dan op tijd weer uit te stappen. Handelen in crypto brengt namelijk altijd risico’s met zich mee. Gebruik dus geen geld dat je voor andere dingen nodig hebt, zodat je op een verantwoorde manier je bezig kan houden met investeren in crypto.