TOP 3
SpaarBron

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met kaarten van Pokemon

Geld verdienen met kaarten van Pokemon

Pokémon kaarten zijn kaarten waarmee geld te verdienen valt. Het gaat dan wel om speciale exemplaren, want niet alle kaarten zijn natuurlijk evenveel waard. Er is in elk geval sprake van veel handel en verzamelaars zijn bereid om er grof geld voor te betalen. Wil je wat extra bijverdienen of een grote slag slaan dan is het dus altijd een optie om je op de handel in Pokémon kaarten te richten.

In het verleden is het spel ooit voor kinderen bedoeld geweest, maar de laatste jaren en tegenwoordig zijn het volwassenen die zich massaal op Pokémonkaarten storten. De populariteit van de handel in deze kaarten is ongekend en het is voor verkopers zelfs moeilijk om aan handel te komen. Als je van plan bent om in deze business te stappen dan is het wel belangrijk om er voldoende tijd en energie in te steken. Bovendien is geduld in deze handel eveneens van belang. Mocht je willen weten welke kaarten populair zijn en veel opleveren dan hoef je alleen maar even op platforms als Marktplaats te kijken. Daar staan kaarten te koop met een prijs van tienduizenden euro’s.

Pokémon bestaat dit jaar vijfentwintig jaar en dat betekent dat er onder meer bijzondere edities uitkomen. Dat zijn edities waar een verzamelaar helemaal wild van wordt en grof geld voor over heeft. Daar waar vroeger het spelen met de kaarten centraal stond, is dat nu het in bezit hebben van speciale kaarten. Mocht je op jacht willen gaan en een bijzonder exemplaar willen scoren dan is een Pikachu-kaart uit 1989 als speciale Japanse editie een die de moeite aard is. Deze kaart is namelijk zeldzaam, want er zijn er over de hele wereld maar tientallen uitgebracht. Op Ebay is deze kaart al meer dan 2,5 miljoen euro waard. Dus aan de slag en op zoek naar Pokémonkaarten die geld opleveren. Voordat je het weet ben je zomaar miljonair en kan je doen wat je wilt. 

Er zijn verschillende manieren om aan Pokémonkaarten te kopen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een pakje nieuwe kaarten te kopen. Dan moet je hopen dat het pakje een bijzondere kaart bevat. Naast nieuwe kaarten in pakjes zijn er tevens nieuwe kaarten verkrijgbaar in boxjes en blikjes. Je betaalt ongeveer een bedrag van 7 euro voor een pakje met tien Pokémonkaarten. Koop je de kaarten in een blikje of boxje dan ben je wat meer kwijt. Haast je wel snel naar de winkel als er nieuwe kaarten verschijnen, want anders loop je kans dat je de boot mist.

De kaarten zijn echt populair. Het goede nieuws is dat er in ieder pakje een bijzondere kaart te vinden is. Die herken je aan het sterretje dat onderin de hoek aan de rechterkant te zien is. Een ander herkenningsteken van een bijzondere kaart is de matte uitvoering, want standaard kaarten glimmen wat meer. Dat je een bijzondere kaart hebt in een pakje betekent overigens niet dat deze meteen ook veel geld waard is. Het gaat dan echt om speciale exemplaren die zeldzaam zijn.