TOP 3
EuroClix

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen als koppel op Bahamas en in Florida

Geld verdienen als koppel op Bahamas en in Florida

Er is weer eens een opmerkelijke vacature om geld te verdienen met aanwezigheid op een privé-eiland. Dit keer gaat het om de Bahama’s en om een gezin dat 100.000 euro biedt aan een koppel om voor de woningen op het eiland te zorgen. Het is een fantastische droombaan die ook nog eens avontuurlijk is. De sollicitatieronden zijn al gestart en zoals verwacht, zijn er enorm veel reacties op gekomen. Het komt toch wel meerdere keren per jaar voor dat een rijk gezin of rijk stel op zoek is naar een huisopzichter, huisbewaarder, privé kok of manusje van alles om alles goed te laten reilen en zeilen.

Het hemelse aanbod met een verblijf op de Bahama’s en riant salaris is weggelegd voor een koppel en het liefst van middelbare leeftijd. Overigens is het verblijf niet constant op het mooie eiland, want het huis in Florida valt ook onder de verantwoordelijkheid. De werktijden zijn ook nog eens ideaal te noemen. Zo is het de bedoeling om van 08.00 uur tot 17.00 uur te werken van de maandag tot en met de vrijdag. Bovendien krijg je een eigen accommodatie om in te verblijven en de beschikking over een dienstauto. Het salaris is 120.000 dollar en dat komt omgerekend dus neer op ongeveer 100.000 euro. Het is wel de bedoeling om aan de verwachtingen van het gezin te voldoen. Zo is het bijvoorbeeld ideaal als je goed georganiseerd bent en ook goed kan organiseren. Verder is het een grote bonus als je koken leuk vindt en daar ook goed in bent. Het grootste deel van de werktijd gaat op aan het huishouden. Er zijn ook andere werkzaamheden te verrichten, zoals het ophalen van gasten van het vliegveld. 

De kans is niet heel groot dat je als je solliciteert de baan krijgt. Toch zijn het altijd leuke opties om geld te verdienen op een manier die je avontuur brengt. Het geeft bovendien een uniek inkijkje in een compleet andere levensstijl. Overigens zijn er nog wel eens vacatures voorbij gekomen waar het geld verdienen nog gemakkelijker was. In India was er bijvoorbeeld een baan in de aanbieding om negen uur te slapen in het huis van een persoon. Het ging hier om een tijdelijke baan voor honderd dagen, maar dus wel met dagelijks het slapen in het huis. Nu denk je dat het dan misschien wel een hele gemakkelijk baan is om te krijgen, maar dat is niet het geval. De aanbieder van de vacature heeft strenge eisen gesteld om voor de functie in aanmerking te komen. Zo was het aan de kandidaten om te bewijzen dat slapen het liefste is wat te zoen. Bovendien zijn er voor het selecteren van kandidaten professionals ingeschakeld, zoals slaap counsellors. 

De droombaan op de Bahama’s gaat misschien aan je neus voorbij, maar er komen dit jaar vast nog wel een aantal andere interessante banen langs. Mocht je op een dergelijke vacature willen reageren dan is het in elk geval van belang om je te onderscheiden van de rest.