TOP 3
Zinngeld

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Nooit te laat om geld te verdienen met crypto

Nooit te laat om geld te verdienen met crypto

De cryptomarkt heeft even een pas op de plaats gemaakt en er zijn partijen die over een kleine crash spreken. De stijging van cryptovaluta zoals van bitcoin is de eerste maanden van het jaar niet onopgemerkt gebleven, maar dat geldt eveneens voor het inzakken van de koers. Het is natuurlijk heel normaal dat de waarde van een koers niet alleen maar in een rechte lijn omhoog gaat. Een correctie is dan ook een normaal verschijnsel en biedt ook kansen voor nieuwe instappers. Het laat ook maar zien dat het nooit te laat is om geld te verdienen met crypto. Er zijn altijd goede momenten om in te stappen en degene die al ingestapt zijn, hebben de kans om het aantal cryptovaluta uit te breiden. De markt voor crypto is super volatiel en dat biedt eigenlijk voor iedereen kansen om geld te verdienen met crypto.

Er zijn een aantal simpele manieren om geld met crypto te verdienen. Als je de tijd hebt om er aandacht en energie aan te besteden, geldt dat er met het traden van crypto geld is te maken. Bij het traden van crypto kan je denken aan daghandel, maar dat vergt wel veel tijd. Het is ook mogelijk om te traden door de koers gewoon in de gaten te houden en voor jezelf een winstmarge aan te houden. Je verkoopt dan op het moment dat de koers wordt aangetikt. Let wel op dat de koers volatiel kan zijn, dus winst is nooit gegarandeerd. Of je wilt uitstappen als de koers dalend is moet je dan ook zelf weten. Dan neem je voor dat deel verlies en kijk je wanneer er zich weer nieuwe kansen voordoen. Het is ook mogelijk om op de lange termijn te investeren. Dan kies je ervoor om nu voor een bepaald bedrag crypto te kopen en laat je de handel een jaar of langer staan. Het is wat dat betreft ook een optie om het geld dat je wilt investeren te spreiden. Koop dan verschillende soorten crypto die voor de toekomst een gunstig verloop lijken te hebben.

Bitcoin is natuurlijk het meest bekend, maar er zijn meer pareltjes op de markt waar hoge verwachtingen van zijn. Denk daarbij aan Ethereum, maar ook aan Cardano, VeChain en Holochain. Er zijn altijd factoren die invloed hebben op de koers. Kijk maar eens naar de koers van Ripple die onder invloed van de hangende rechtszaak ups en downs vertoont. Of kijk naar Elon Musk die als er weer eens een tweet uitgaat over Bitcoin het de koers laat stijgen of dalen. Ook overheden hebben invloed op de koers van crypto en die kan zowel negatief als positief uitpakken. Het is mogelijk om op een relatief snelle manier geld te verdienen met crypto, maar wees je ervan bewust dat het verliezen van geld net zo gemakkelijk gaat. Gebruik daarom alleen geld voor de cryptohandel dat je kan missen, zodat je niet genoodzaakt bent om een verkoop te doen met verlies als je ineens geld nodig hebt.


Valt er nog geld te verdienen met crypto

Valt er nog geld te verdienen met crypto

Er valt natuurlijk altijd geld te verdienen met crypto. Je moet alleen de juiste keuzes maken en op het perfecte moment instappen. Degene die afgelopen jaar of begin dit jaar zijn ingestapt en weer uitgestapt, zijn spekkopers geweest. Daarnaast zijn er natuurlijk mensen die in de loop van dit jaar zijn begonnen met het kopen van crypto. Dat heeft voor de een goed uitgepakt en voor de ander misschien wat minder. Het hangt er maar net vanaf hoe je het bekijkt. Investeer je voor de lange termijn dan is zijn de vooruitzichten goed. Op korte termijn is de cryptohandel altijd zeer volatiel en moet je haast met de vingers bij de knoppen zitten om flinke winsten te boeken.

Er valt in elk geval zeker nog geld te verdienen met crypto. Ook in een dalende markt zijn er altijd mogelijkheden om winst te pakken. De volatiele cryptohandel zorgt er namelijk voor dat er neerwaartse en opwaartse bewegingen zijn. Dat geldt niet alleen voor bitcoin die het overigens zwaar te verduren heeft gehad, maar ook voor andere crypto. Overigens is de koers van bitcoin en andere crypto de laatste tijd gedaald, maar neemt dat niet weg dat het opwaartse potentieel gigantisch is. Zo zijn er nog altijd analisten die voorspellen dat bitcoin het lopende jaar nog veel gaat stijgen en wel 100.000 dollar waard wordt. Of dat zo is, weet natuurlijk niemand. Eigenlijk kan niemand echt voorspellen welke kant de koers opgaat. Een ding is zeker de koers gaat of naar boven of naar beneden, maar ook altijd weer de andere kant op. 

Wie geld wil verdienen met crypto doet er goed aan om dat alleen met geld te doen dat gemist kan worden. Er zijn tegenwoordig al berichten in het nieuws dat studenten geld lenen bij DUO om daarvan een deel te besteden aan cryptohandel of andere beleggingen. Het principe luidt echter dat je nooit met geleend geld moet beleggen. Er bestaat altijd een risico dat je ingelegde geld grotendeels verloren gaat. Het geld moet je dan nog wel terugbetalen en dan betaal je dus voor niets. Beleg of investeer dus uitsluitend met eigen gespaard geld dat beschikbaar is op je rekening en dat niet nodig is voor huur, boodschappen of je collegegeld. 

Het is ook mogelijk om gewoon met weinig geld te beginnen en crypto aan te kopen. Als het goed gaat, maak je vanzelf meer winst en het daarbij kan je iedere maand kijken wat je over hebt gehouden. Dat is dan weer te besteden aan een nieuwe aankoop. Wil je geld verdienen met crypto informeer je dan goed. Bijvoorbeeld over de achtergrond, maar ook over het huidige nieuws en komende ontwikkelingen. Zo staat voor ethereum een zogenoemde hard fork gepland op 4 augustus 2021. Dat kan nog wel eens voor een aardige koersbeweging zorgen en dan in de goede richting. Overigens is de planning enkele dagen later dan eerder gedacht werd. De betreffende hard fork heet London en is een overkoepelend begrip voor het doorvoeren van diverse upgrades.