TOP 3
Spaaractief

Ontvang handige tips en
nieuws in je mailbox!

Elke 100ste
inschrijving
ontvangt€50,-

Geld verdienen met bier drinken en rijden in camper

Geld verdienen met bier drinken en rijden in camper

Er is weer eens een unieke manier om geld te verdienen. In Amerika doet zich de mogelijkheid voor om voor het biermerk Michelob Ultra aan de slag te gaan. Het bedrijf zoekt liefhebbers van bier die geld willen verdienen met bier drinken. Dat is overigens niet de enige taak. Het gaat namelijk om een promotiecampagne van een half jaar. Je bent steeds onderweg met een camper en rijdt onder meer naar nationale parken. Daar neem je dan lekker een biertje en daar maak je een foto van om op social media te plaatsen. Dat is nog eens een fantastische manier om geld te verdienen.

Chief exploration officer

Geld verdienen met bier drinken in Amerika op de mooiste plekken is ondergebracht in een speciale functie. Namelijk in de functie van chief exploration officer. Zo heb je de mogelijkheid om een echte ceo te worden. Het biermerk is wel op zoek naar de perfecte kandidaat. Dat betekent dat je onder meer een diepe waardering dient te hebben voor de vreugde die voortkomt uit het contact met de natuur. 

Dat is niet de enige eis die het bedrijf stelt. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je een liefhebber bent van bier. Ook geldt er een leeftijdseis van minimaal 21 jaar. Degene die de baan krijgt en geld gaat verdienen met bier drinken, krijgt een eigen camper tot de beschikking. Het is de bedoeling om met de camper van nationaal park naar nationaal park te rijden. Zo ontdek je onder meer de prachtige natuur van parken als Big Bend, Saguaro, Joshua Tree net als die van Sequoia en Yosemite.

Eigen volledig uitgeruste camper

De eigen camper is uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Zo heb je de beschikking over een eigen badkamer met douche. Bovendien regelt het bedrijf dat er meteen een volle koelkast tot je beschikking staat. Het allerleukste aan het op deze manier geld verdienen met bier drinken is dat je iemand mee mag nemen. Dat mag een persoon zijn, maar ook je huisdier, zoals een hond. Naast de vergoeding van alle onkosten mag je ook nog een riant salaris tegemoet zien. Voor de promotiecampagne die een half jaar duurt, mag je op een salaris rekenen van meer dan 42.000 euro of wel ongeveer 50.000 dollar. 

Het is natuurlijk de verwachting dat er een groot aantal aanmeldingen komt. Wie wil nou niet geld verdienen met bier drinken en de prachtigste nationale parken in Amerika bezoeken. Bovendien mag je iemand meenemen, wat het nog aantrekkelijker maakt om op deze manier geld te verdienen. De aanmeldtermijn is nog open, maar wie zich opgeeft, dient zich natuurlijk wel te onderscheiden ten opzichte van de rest. Misschien wel door een originele foto mee te sturen van het biertje, want daar draait het tenslotte allemaal om. Overigens is deze actie van het biermerk natuurlijk ook te zien als een grote publiciteitsstunt. Er is nu al aandacht voor terwijl de echte campagne nog niet eens van start is gegaan in Amerika.